Last news in Fakti

1 Юни, 2022 11:29 3 383 4

Мадона качи скандално ВИДЕО в Инстаграм

  • мадона-
  • видео-
  • инстаграм

Поп иконата за пореден път изненада потребителите в социалната мрежа

Мадона качи скандално ВИДЕО в Инстаграм - 1
Снимкa: Shutterstock

Поп иконата Мадона за пореден път изненада потребителите в Instagram, споделяйки свое видео. На видеото се вижда как певицата носи черна маска на главата си и пуши наргиле. От лицето ѝ се виждат само очите и устата. Песента, която се чува на фон, е на рапъра Кендрик Ламар - "HUMBLE.".

Това е поредната провокативна публикация от Мадона.

Наскоро ѝ беше забранено да излъчва на живо в Instagram заради качени голи снимки. След като научи това, тя сподели видео в платформата, като каза: „Никога не съм носила толкова много дрехи в живота си."

63-годишната кралица на попа има утвърден навик да споделя провокативни снимки в социалните мрежи през последните години.

През ноември 2021 г. Мадона публикува снимки, на които позира в легло, но Instagram ги премахна.

Тогава тя написа: „Публикувам снимки, които Instagram изтегли отново без предупреждение или известие. Причината, която беше изтъкната на моя мениджърски екип, е, че малка част от зърното ми била оголена. Все още ме учудва, че живеем в свят, който позволява всеки сантиметър от женското тяло да бъде показан освен зърното!”


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 честен ционист

    4 1 Отговор
    Малко бие на маските, които са носили докторите по времето на Черната Чума, ония с клюновете. Като се сетя в Израел на Евровизията как ви подгря за Ковида, горкичкия Ганьо.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.