Last news in Fakti

27 Юни, 2022 15:57 12 347 10

Мъж поиска развод от жена си, след като разбра тайна за децата им

  • баща-
  • съпруг-
  • мъж-
  • родител-
  • бащинство-
  • развод-
  • изневяра

След 16 години брак съпругът разбрал, че трите им деца не са от него

Мъж поиска развод от жена си, след като разбра тайна за децата им - 1
Снимка: Shutterstock

Жител на китайската провинция Дзянси реши да се разведе със съпругата си след 16 години брак, след като разбра, че през цялото време е отглеждал чужди деца, съобщава South China Mornint Post.

За да издържа семейството си, 45-годишният Чен работел далеч от дома и рядко виждал любимата си и децата им, пише jenata.blitz.bg.

Първоначално той не подозирал, че половинката му кръшка, тъй като двамата редовно общували по телефона. В началото на годината обаче тя започнала да избягва обажданията му и заявила, че не иска да работи от вкъщи. Китаецът се усъмнил и решил да я проследи през GPS-а на телефона.

Така разбрал, че вместо вкъщи при децата, съпругата му е в хотел в източната част на страната. А когато отишъл там, за да види какви ги върши, я заварил с любовника ѝ.

Въпреки тежкия удар, първоначално Чен бил готов да прости предателството. След това размислил и решил да си направи тест за бащинство. Резултатите от ДНК изследването показали, че бащата на най-малката му дъщеря е друг човек. Китаецът преглътнал предателството в името на това да запази семейството си.

Намеренията му обаче се променили, когато направил нов ДНК тест за другите си две дъщери. Оказало се, че и те не са негови деца.

След това шокиращо откритие невярната му съпруга избягала. А когато журналистите успели да я открият и интервюират, тя заявила, че не смята поведението си за изневяра.

"Не мисля, че съм му изневерила. Наистина ли биологичното родителство е толкова важно? Двойките, които не могат да имат деца, ги осиновяват и това е добре", казала тя в своя защита и подложила на безпощадна критика мъжа си заради решението му да се разведе с нея.

Случаят на Чен предизвика бурна дискусия в мрежата. В интернет хората разпъват на кръст шавливата китайка заради неуважението, което е проявила към съпруга си.

"Колко беше разстроен този мъж! Психично болна ли е тази?", "Чен може да получи обезщетение, ако се обърне към съда. Но как ще излекува разбитото си сърце след 16 години?", пишат те.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    11 4 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 2 Ти да видиш

    34 5 Отговор
    Тази е безочлива като хората от ПП-то. Бързо да идва в редиците им. Партията ще е интернационал - от Канада та до Китай.

    Коментиран от #3

  • 3 Ти да видиш

    26 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ти да видиш":

    а и в тази партия си падат по ... безразборния... "кекс".
  • 4 Бойкикев съм

    17 6 Отговор
    Тезо говорят за наш Кирчо бе, заменили са името щото в момента ще е срамно за държавата
  • 5 ......па

    11 0 Отговор
    Снимката към материалчето няма нищо общо с него.
  • 6 Соваж бейби

    18 2 Отговор
    Е това се нарича карък и нещастен откраднат живот /младини/.Едно е да знаеш че не можеш да имаш дете по здравословни причини ,друго е да си мислиш цял живот твои деца .Каква карма носи горкия човек нямам идея ,чудно ми е така ли не се е усетил че няма негов ген маниери,навици ,физиономия това не може да се скрие няма как само от майката да са взели нещо .Дано да може все още да има деца и да си намери някой свяатна жена

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мунчо

    4 0 Отговор
    Ко толкуз ...дето ша са мори...
  • 9 Че това

    4 10 Отговор
    новина ли е? Много такива случаи има по света. Да е мислил навреме жълтуркото.
  • 10 Димитър

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Соваж бейби":

    Не се вживявай,в Бг има много,ама,много,такива,не е важно кой е,,коча,,важно е в көч кошара белее агнето!Живот Ли бе да го опишеш?!