Last news in Fakti

1 Юли, 2022 17:31 2 497 5

17-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс катастрофира - баща ѝ твърди, че бившето ѝ гадже е шофирало

  • чарли шийн-
  • денис ричардс-
  • лола шийн-
  • катастрофа

В автомобила са се возили четирима тинейджъри

17-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс катастрофира - баща ѝ твърди, че бившето ѝ гадже е шофирало - 1
Снимка: БГНЕС

17-годишната Лола Шийн, която е дъщеря на бившата звездна двойка - Чарли Шийн и Денис Ричардс, попадна в автомобилна катастрофа през изминалия вторник, докато с нея са пътували още трима непълнолетни, научихме от The Sun. Баща по-късно пък обяви, че бившето вече гадже на Лола я е натопило, докато сам е карал автомобила.

Около полунощ в полицията постъпва сигнал, че Volkswagen изхвърча от пътя в планината Санта Моника. На място пристигат спешни екипи, които установяват, че група от четири деца са изпаднали в шок край автомобила, докато са висели от банкета. Експерти твърдят, че са имали късмет, защото колата е можела да се търколи надолу по склона. За щастие, всички в колата са били невредими, като само Лола Шийн се е оплакала от главоболие, но без видими наранявания. Униформените установяват след показанията на участниците, че именно тя е шофирала личния си автомобил.

Днес обаче в Twitter Чарли Шийн написа, че всъщност водач на превозното средство е бил „вече бившето ѝ гадже - Уил Торанс“. Той го оприличи на „патетичен страхливец“, защото не е пожелал да поеме отговорност за действията си, след като останалите са го молили да намали скоростта.

В САЩ правото на шофьорска книжка е сред най-либералните в света, макар често тинейджъри да попадат в подобни инциденти.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Така става понякога

    3 1 Отговор
    Ама сами са си виновни дали им големи 6-8 цилиндрови машини джипове да се фукат пред хората че са богати .Или пък някакви малки странни коли абе общо взето сбъркана работа от където и да го погледнеш .Освен това се сетих че пращат смс-и или цъкат фацето докато карат

    Коментиран от #3

  • 3 бобо

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Така става понякога":

    Може би прибързано обобщаваш. Мое близко момче се качи на 17 на тритонна кола в Калифорния. И от тогава кара без произшествия. Въпрос на късмет, възпитание и какво ли още не. Помня как възбудено разказваше, че карал в София кола с ръчни скорости.
  • 4 глоги

    0 0 Отговор
    Баща Й по-късно пък обяви,
  • 5 хоминид

    0 0 Отговор
    ..."само Лола Шийн се е оплакала от главоболие, но без видими наранявания." Може да й е дошла.