Last news in Fakti

4 Юли, 2022 14:58 3 296 7

Цвети Радойчева с лично признание по време на участието си в "Черешката на тортата"

  • цвети радойчева-
  • певица-
  • черешката на тортата

Певицата бързо стана един от най-обсъжданите участници в кулинарното шоу

Поп певицата Цвети Радойчева стана най-обсъжданият участник в популярното кулинарно предаване "Черешката на тортата" през изминалата седмица. Красавицата даде оценки 9 на всички останали участници, като без да се притеснява се обосноваваше и не се посвени да изкаже какво ѝ е харесало и какво не всяка вечер. За това, че нито веднъж не даде 10 точки, тя си навлече неодобрението на доста зрители, които следят формата и пишат негативни коментари за почти всеки участник.

Цвети Радойчева е наясно със хорската злоба, но този факт изобщо не я разколеба да направи прекрасна своята вечер, да готви, да пее, да проявява сарказъм към собствените си грешки, да покаже артистичните си качества в кухнята и да посрещне гостите си с музика и вкусна храна, която ѝ спечели 39 точки. Шеф Манчев не пропусна да изрази мнението си за добре приготвеното меню и запомнящото се посрещане.

Най-интересният момент от вечерта беше споделянето от личен характер, което Цвети Радойчева направи на масата със своите гости.

Тя каза, че вече не е с бащата на своята 5 годишна дъщеричка Ванеса.

Атрактивната певица не живее вече с него, тъй като във времето нещата по между им не вървели. Поводът за раздялата не е типичните причини изневяра или ревност, а това, че Цвети не се е чувствала подкрепяна и разбирана като жена .Тя е изпаднала в нелека следродилна депресия, изразяваща се с паник атаки и тревожни състояния, а бащата на детето ѝ се отнесъл с неразбиране като не говорел и не искал да споделя за важните неща във връзката и възпитанието на дъщеричката им.

Във времето нещата били придружени и с голяма доза неуважение от негова страна и успешната поп изпълнителка решила да сложи край на личните им взаимоотношения. Този период е отдавна зад гърба на Цвети, тъй като тя активно се занимава с психотерапия и лична работа, а в момента Радойчева казва, че има повече енергия от всякога и смята, че щастието е въпрос на личен избор и поемайки го прави и дъщеря си Ванеса щастлива чрез примера, който ѝ дава.

Изпълнителката твори нова музика, съвсем скоро излезе и най-новата ѝ авторска песен "Love in Sofia " по нейна музика, текст на Йордан Гергов, аранжимент Росен Стоев. Режисьор на атрактивното видео е Радина Миленчева. Проекта е осъществен с подкрепата на Национален Фонд Култура. В песента Цвети разказва за любовта между двама влюбени, която пламва в София.

От известно време Радойчева се изявява и като актриса и в "Черешката" се похвали, че е безкрайно щастлива от новото си амплоа. Тя играе главна роля в постановката "Белият гарван " на режисьора Ивайло Спасов и заедно със своята колежка Цветелина Маринова разкриват истината за днешната реалност. Те са две сестри близначки, които отиват при един и същ психотерапевт. Едната е много духовна ,а другата крайно материална.

През септември Цвети Радойчева ще представи и неин мюзикъл, в който актрисата ще се превъплъщава в различни образи на български и чуждестранни певци. Свободното си време тя обича да посвещава на дъщеря си Ванеса и да практикува йога и медитации.

За Цвети Радойчева пътят към успеха е пътят към нас самите. "За намирането на пътя към себе си и отключването на любов към себе си, основно помагат ежедневните медитации и йога упражнения. Колкото по осъзнати и духовно израсли сме, толкова по-свободно и щастливо бихме живели и бихме имали сили и ресурс да обичаме и помагаме на другите" , казва Цвети.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хора разни

    7 0 Отговор
    Значи бегай далече щом дава по ниски оценки на другите и мъжът и не я разбирал .Не е добър човек.
  • 2 Мишел

    1 0 Отговор
    Добре, че ТВ ми се счупи.
  • 3 цербер

    1 0 Отговор
    Певицата бързо стана едНА от най-обсъжданите участниЧКИ в кулинарното шоу.
  • 4 пфууууу

    4 0 Отговор
    Пивица? Брях маааму.
  • 5 Бавносвяткащия юстас

    2 0 Отговор
    Бащата та кой е..?!
  • 6 Факт

    4 0 Отговор
    Ако някой може от прима виста да изтананика една нейна песен,обещавам да и слушам песните цял ден.
  • 7 Не бях чувала

    5 0 Отговор
    за нея и не ме интересува. Само да отбележа, че за "психотерапия" трябват пари, много пари. Като ги нямаме се справям сами, без лигавщини. Само тя ли е със следродилна депресия, паник атаки и измамен от мъжа си? Защо пишете за нея? Платено?...