Last news in Fakti

23 Септември, 2022 12:15 5 492 7

Предсказание на „Семейство Симпсън“ за края на света на 24 септември хвърли в смут мрежата (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • семейство симпсън-
  • предсказание-
  • краят на света-
  • 24 септември-
  • интернет-
  • смут

В популярния сериал се намеквало, че тогава ще е Денят на страшния съд

Предсказание на „Семейство Симпсън“ за края на света на 24 септември хвърли в смут мрежата (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: стопкадър YouTube

Поредното предсказание от легендарния сериал „Семейство Симпсън“, предизвика истерия в социалните мрежи. Конспирацията този път е, че светът ще свърши на 24 септември.

Потребители на интернет смятат, че датата ще се превърне в Деня на страшния съд, тъй като сериалът в много случаи е предсказвал събития от реалния живот, пише "Телеграф".

В епизода на анимацията, озаглавен „Homer Goes to Prep School“, Хоумър се присъединява към група за оцеляване, чийто лидер е организирал убежище, за да се подготви за края на света. Клип се разпространи в социалните мрежи, а на него Хоумър говори, че предстои страшна експлозия.

„Апокалипсисът идва. Може би не утре, може би никога, но идва“, казва той, докато показва на скептично настроената Мардж своите чанти за премахване на буболечки и консумативи за апокалипсис.

Епизодът е за края на света, но какво общо има това с 24 септември? Серията е под номер 9 и е част от 24-ия сезон на сериала. За любителите на конспирации това е ясна препратка към 24 септември.

Мнозина потребители на Туитър заляха социалната мрежа с видеа и снимки от въпросния епизод с коментари като: „Едва ли съм единственият, който смята, че това е поредното предсказание на Симпсън“ и "Краят е близо".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    25 1 Отговор
    Страшния съд ще е страшен за някой които се страхува значи знае какво е дробил.Всекиму заслуженото.
  • 2 хмм

    20 2 Отговор
    Папата е казал всички активи на католическата църква да се прехвърлят в банката на Ватикана до края на септември. Това е официално.
  • 3 Ванга и тя предсказа че

    7 24 Отговор
    Голяма ще е славата на Владимир но З Е Л Е Н С К И .
  • 4 Тичам към 00

    3 0 Отговор
    Нямам нищо против анимацията, обаче,, онова йедрото,,... молим...!
  • 5 Голям смях ще падне на 25-ти

    7 0 Отговор
    Просто питане, за колко време се случва краят на света? Час, ден, месец или миг. Изясняването ще помогне в познанието колко ще се мъчи всеки.

    Коментиран от #6

  • 6 Жулиен

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Голям смях ще падне на 25-ти":

    Е, нали е "денят" на страшния съд. Значи за един ден светът ще се свърши. Иначе тия за датата са познали, само не са уточнили, коя година ще стане.
  • 7 Гората

    0 0 Отговор
    Ако страшният съд започне ...да му мислят краварите! Водят първо място по престъпления срещу човечеството!