Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 12:32 3 606 2

Памела Андерсън споделя най-интимните моменти от живота си

  • памела андерсън-
  • актриса-
  • звезда-
  • плеймейт-
  • мемоари-
  • плейбой

Звездата, наложила през 90-те модата на надарените блондинки, издава свои напълно откровени мемоари

Памела Андерсън споделя най-интимните моменти от живота си - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Животът на Памела Андерсън е всичко друго, но не и скучен. Тя го нарича дори "празник на несъвършенствата". И въпреки многото болка, през която преминава, актрисата успява да намери ред в хаоса, а пътуването ѝ през годините да е придружено с любов и приемане.

Именно с любов, Памела разказва пред света и най-интимните си моменти от живота си. Прави го в предстоящата си книга "С любов, Памела" (Love, Pamela), която се очаква да излезе на пазара на 31 януари 2023 г. от Harper Collins и Dey Street Books.

Пред People Памела Андерсън казва, че в мемоарите ѝ читателите ще прочетат за "объркания живот на едно момиче" - един окуражаващ, сърцераздирателен и съкровен разказ.



"Описах моменти от живота си в детайли, които се отнасят до моето детство или Playboy", уточнява тя. По думите ѝ, книгата е суров, нешлифован, много личен и истински разказ - "от първия до последния ми спомен".

"Love, Pamela" е последният проект, над който Памела Андерсън работи, но не е и първият, който описва живота ѝ. През март тя обяви, че заедно с Netflix подготвят биографичен документален филм, съобщава lifestyle.bg.

"Моят живот: Хиляди несъвършенства, милион недоразумения", написа тя тогава. "Зъл, див и изгубен. Нищо, за което да живея. Мога само да ви изненадам - ​​не се превърнах в жертва, а оцелях и съм жива, за да разкажа истинската история."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гледали сме ги

    5 1 Отговор
    Тези моменти отдавна сме ги гледали! И да ни ги разкаже, полза няма!
  • 2 шампиона

    3 1 Отговор
    Чуди се милата как да изкара някой долар, че е фалирала като митьо пищова..Както и да е,остава си икона заради която станах цицоман..