Last news in Fakti

10 Ноември, 2022 13:32 3 462 25

Андреа Банда Банда ще коментира световното по БНТ

  • андреа банда банда-
  • водеща-
  • коментар-
  • коментарно студио-
  • футбол-
  • бнт-
  • световно

От обществената телевизия направили предложение на Андреа да бъде част от футболното студио, като нейната задача ще е да отразява страстите в социалните мрежи

"Андреа Банда Банда влиза във филма на ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022! Любимката на българската интернет аудитория става част от отбора на БНТ и специално за зрителите на обществената медия ще прави това, в което е най-добра - ще намира, презентира и коментира най-нашумелите теми около Мондиала", съобщиха от БНТ.

Самата Андреа също коментира новото назначение. Ето какво написа тя:

"Ох, приятели и неприятели…

Последното, което някой може да каже за мен, е, че се опитвам да съм на всяка цена в телевизията. Това може да го потвърди всеки един, който някога е работил с мен в телевизията.

Защото съм се отказвала от ефирно време, когато не съм се чувствала комфортно в ролята си. Измисляла съм си собствени формати и съм се борила да им се даде шанс да видят “бял екран". Правила съм грешки, искала съм да се откажа, защото не съм усещала, че съм достатъчно добра. Когато работата в телевизия спря да ми носи вълнение и радост, приключихме.

Защото и като инфлуенсър ми се случват адски, адски яки неща, пътувания, преживявания, запознанства с хора от цял свят, а и да призная - парите не са ужасни. Да създаваш креативно съдържание в социалните мрежи ти отваря страхотни врати, пък нека културни телевизионери, радиоводещи и там която легенда иска, го използват за нарицателно. (Олсо, имам още толкова много да уча, но само ще кажа - 1. не всеки може да е инфлуенсър; 2. човек с много последователи не означва инфлуенсър. Това са някакви нови знания, които не са крайно маловажни в съвременния ни свят).

Оф. И последно.

Ако бях готова на всичко за да ме дават по телевизия, сега или щях все още да съм част от най-голямото сутрешно шоу, или щеше да има предаване с моето име. Като последното все още не е напълно затворена страница. Гeнерално, просто не съм готова нито на креативни, нито дори на финансови компромиси and I’m kinda proud of it.

Факти.

БНТ дойдоха с много конкретно, точно и ясно желание. Искат един месец да съм част от футболното студио, с конкретната задача да показвам как света отразява световното, каква ще е меметиката на това събитие, какви креативни пориви ще имат хората в най-голямата социална мрежа. И много ме искаха, защото знаят, колко страстно се интересувам от дигиталните, креативни трендове, от комедията, която върви с тях.

И макар в началото да бях “No way, Josè", всъщност има страшно добра логика да съм точно аз. Защото ме следват едни 80 000 човека, с които всеки ден обсъждам всякакви вайръл теми, Ей така, от любопитство. И от обич към креативността, която се лее от платформите за видео споделяне. Не съм най-умният човек на света, но май моите малки включвания няма да влошат качеството на сериозното обсъждане на футболните тактики, м?

Приех и защото ми се прави нещо различно, вълнуващо, след като много дълго време не ми беше добре и не бях тотално себе си.

Дано наистина не преча на никого."


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сара

    51 4 Отговор
    Ако татко и не беше толкова богат дали тази щеше да е по телевизията?

    Коментиран от #2

  • 2 Буко Баламата

    5 21 Отговор

    До коментар #1 от "Сара":

    Вие дали го познавате,че твърдите колко е богат?

    Коментиран от #15

  • 3 кУмУнист

    22 2 Отговор
    Така е когато тати е чичко паричко, на баща и по евтино ще му е да и купи телевизия от колкото да плаща на такива за да работи в тях.
  • 4 Уаканда

    30 3 Отговор
    Падението на българския народ е в чудовищни размери. Поколенията, които идват отдолу, най - вероятно ще закрият тази прекрасна страна.

    Коментиран от #8, #14

  • 5 жена

    8 22 Отговор
    Браво, успех мило момиче!
  • 6 Aлфа Bълкът

    2 2 Отговор
    Нали тия нямаха пари и Нова взеха правата? Или пак ще е поделено излъчването?
  • 7 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    24 0 Отговор
    И какво ще коментира 🤔
    Екипите и прическите на играчите ли 🤔
  • 8 Хаха

    8 9 Отговор

    До коментар #4 от "Уаканда":

    Да сигурно а с вашето поколение цъфнахме и вързахме.
  • 9 123456

    26 2 Отговор
    това недоразумение яко го бутат напред
  • 10 Панда панда

    8 0 Отговор
    Вярно, световното в Катар, посред зима, се очертава като голяма комедия с дигитални трендове.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ха ха

    20 2 Отговор
    Колкото е по-некадърно е едно същество като това толкова повече се бута навсякъде където за нищо не става.Излишните обяснения само го потвърждават.Зрителите не могат да бъдат заблудени както ласкателите от обкражението на такива.
  • 13 Въй, въй, въй

    11 1 Отговор
    Знае ли каква е разликата между пряк и непряк свободен удар?
  • 14 Споко!

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "Уаканда":

    Ние стоим между вас и няма да допуснем вашите грешки.
  • 15 Сара

    18 1 Отговор

    До коментар #2 от "Буко Баламата":

    Да, тя е дъщеря на Красимир Влъчков, все пак работя в една фирма с него - Топлофикация Банско, където той е на 20 000лв месечна заплата без да прави нищо, отделно има още 4-5 негови частни дружества!!!
  • 16 АВЕ...БЪДИ СИГУРНА...ЧЕ...

    13 1 Отговор
    НА МНОГО ХОРА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ЩЕ ДОСАЖДАШ И ПРЕЧИШ...ДАЖЕ САМО КАТО ТИ ЧЕТА ОБЯСНЕНИЯТА И ПРОСТОТИИТЕ С ДОСТА ЧУЖДИ ДУМИЧКИ МИ ОПРОТИВЯВАШ ОЩЕ ПОВЕЧЕ..КАК ПЪК БАШ ЗА ТЕБ СЕ СЕТИХА ДА КОМЕНТИРАШ ФУТБОЛ...ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ТИ РАЗБИРАШ И ОТ ФУТБОЛ....ДА ВЗЕМЕШ ДА ИЗЧЕЗНЕШ ОТ ХОРИЗОНТА КАКТО ДО СЕГА ЧЕ СИ ГОЛЯМ ДРАЗНИТЕЛ САМО КАТО ТЕ ГЛЕДА ЧОВЕК КАК СЕ ПРАВИШ НА ТАКАВА НА КАКВАТО ТИ СЕ ИСКА ДА БЪДЕШ АМА НЕ СИ...КАПИШ...
  • 17 Хурка

    0 2 Отговор
    Нито,ще гледам световно,нито ме
    интересува.Но,си задавам винаги
    въпрос,при величайшите камелии.
    Та тази бандитка,с кого си прави
    кекса.За да попадне в ефир,ще е
    нужно да увеличи бройката,а защо не
    и оборотите. Друго си е,да си заварчик
    монтажник,оператор на бетонов възел.
    Вместо,да напнат дупе,си го показват.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Роко Мондиали

    3 1 Отговор
    Тая въбще не става за такива коментари.Била креативна и ще търси интересни факти за футболистите и първенството.Тя да върви да се лекува от депресиата при леля си,щото като я гледам още не е много в ред с главата.Ако беше много в час Гала щеше да я остави в На кафе.Ама то е така на Кошлука му пълни гушата баща й,а той що да не си затвори очите за напористата,агресивна и некадърна инфлуенсърка.Какви пък толкова последователи имаш,или и те са като теб - леко откачени.
  • 20 Майк Алън Патън

    5 0 Отговор
    Защо са я сложили там ? Та тя няма НИКАКВА представа от футбол. Едно име не може да прочете правилно ! Тотална трагедия и позор !
  • 21 Фрао

    2 0 Отговор
    Пречиш, да!
  • 22 тъжно

    4 0 Отговор
    Затова няма да станем нормална държава Всичко става с връзки и рушвети и всеки върши това което не умее
  • 23 Йеронимус БОШ

    1 0 Отговор
    Името й Банда Банда звучи като Шайка Щайка .....Дано няма общо с ШАЙКАТА ГЕРБ...ха..ха..ха
  • 24 Смях

    2 0 Отговор
    Знае ли, че се играе с футболни топки, а не с други.....
  • 25 Тони

    3 0 Отговор
    Това недоразумение-Панда,Панда ,ме кара да изключвам звука -когато се появява с нейните фонетични затъмнения и некомпетентност...ужас е...