Last news in Fakti

11 Ноември, 2022 07:30 1 055 6

Левски ще ходи в Дубай през зимата

  • левски-
  • дубай-
  • зимна подготовка-
  • футбол

Левски ще се готви в Обединените арабски емирства

Левски ще ходи в Дубай през зимата - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски успя да уреди лагер в Дубай, твърди „Тема Спорт“. Още преди месец стана ясно, че съществува такава възможност. Зимната подготовка ще се проведе именно там, въпреки че до момента не е ясно дали клубът ще премине в ръцете на компания, свързана с чуждестранния инвеститор Драган Шолак. Дори и да няма сделка за мажоритарния пакет акции на клуба, то Левски ще се готви в Обединените арабски емирства.

Както е известно, в ОАЕ се е установил бившият собственик на "сините" Васил Божков, който официално се раздели с дела си в клуба на 2 юни 2020 година. На тази дата мажоритарният пакет акции на клуба премина в ръцете на Наско Сираков.

Треньорът Станимир Стоилов отново ще заложи на формулата от началото на 2022-а. Тогава той заведе отбора на дълъг лагер в Турция. Сега ще е същото, само мястото на подготовка ще е различно. Кампът отново обаче ще бъде в продължение на месец. Желанието на Мъри е "сините" да играят контроли срещу солидни тимове. Такива вече се уреждат. В момента от „Герена“ редят спаринги срещу германски отбори.

Последният мач на Левски за 2022 година би трябвало да е на 4 декември срещу Лудогорец в Разград за 1/8-финалите за купата. Това ще се случи, ако преди това "сините" елиминират аматьорския Вихрен (Сандански), а "орлите" отстранят Розова долина. Именно след това от „Герена“ ще обявят официално и програмата си за зимна подготовка.

Стоилов разчита в Дубай да подобри много игровия стил, както го направи в Турция в началото на 2022-а – "сините" направиха отлична пролет и спечелиха купата с победа над ЦСКА - София (1:0) във финала.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 6 Отговор
    😒😒😒😒😒
    Левски няма как да отиде в Дубай
    🤔🤔🤔🤔🤔
  • 2 пешо

    9 2 Отговор
    на черепа на гости , да му върне акциите
  • 3 глоги

    8 1 Отговор
    ФК"Левски" ще ходи в Дубай през зимата. ЛЕВСКИ НИКЪДЕ НЕ ХОДИ. ТОЙ СИ Е В ....КЪДЕТО Е ПОСТАВЕН. ЛЕВСКИ Е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ!
  • 4 5577

    3 0 Отговор
    Мохамед като не идва до планината, планината отива при Мохамед.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Йеронимус БОШ

    0 0 Отговор
    А кой ще плаща ? НАП ли ? Бойко Тиквата с чекмеджетата ? Делян Шиши от ДПС ? Феновете с джобните си ? Кой ? Пари за дългове нямат , а имат за Дубай !!!!!!!!