Last news in Fakti

11 Ноември, 2022 14:45 1 115 10

Мишел Обама разказа забавни истории за дъщерите си

  • мишел обама-
  • барак обама-
  • дъщери-
  • забавни истории

Саша и Малия Обама пораснаха пред погледите на целия свят, но сега живеят спокойно, далеч от медиите и фотографите

Мишел Обама разказа забавни истории за дъщерите си - 1
Снимка: БГНЕС

Саша и Малия Обама пораснаха пред погледите на целия свят, но сега живеят спокойно, далеч от медиите и фотографите. Майка им, Мишел, разказва подробно за ежедневието на двете си дъщери, които сега са млади момичета. В интервю за "People" бившата първа дама на САЩ споделя, че двете сестри, които са много близки, са решили да заживеят заедно, предаде БГНЕС.

Когато 24-годишната Малия и 21-годишната Саша съобщават решението на родителите си, Мишел Обама едва сдържа радостта си: "Опитваш се да не реагираш прекомерно, не искаш да кажеш: "О, Боже, толкова се радвам за вас", защото тогава те могат да си помислят: "Може би, ако майка ми харесва тази идея, тя не е толкова добра".

"Но наистина е чудесно да видя, че двете момичета намират удоволствие в идеята да седнат заедно около кухненската маса.", добавя съпругата на Барак Обама. Изказването беше направено по повод популялизирането на новата ѝ книга "Светлината, която носим".

Двете сестри са избрали да се установят в Лос Анджелис - град, който не е избран случайно, тъй като Малия вече е телевизионен сценарист, а сестра ѝ е студентка в Университета на Южна Калифорния.

Този път, в интервю за ABC News, Мишел Обама заяви, че ѝ е "забавно" да гледа как дъщерите ѝ "растат в този свят". За да подкрепи думите си, тя разказва семеен анекдот отпреди няколко месеца, когато Малия и Саша поканили родителите си в новия им апартамент. "Бяха ни поканили преди вечеря на коктейл у тях, бяха приготвили плата с колбаси и се опитаха да направят два коктейла мартини. Но осъзнават, че не разполагат с нито една от съставките. Те все пак се опитаха, защото ни бяха поканили. И е забавно да ги видиш как се развиват".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    14 1 Отговор
    Как напуснахме зоологическата градина! Или как слезнахме от клона, щото тати го монтираха президетче?
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    15 2 Отговор
    съпругАТА или съпругЪТ на Барак Обама🤔🤔🤔

    Коментиран от #4

  • 3 Теле

    8 1 Отговор
    Благодарим за супер важната новина. Света зависи от нея
  • 4 Освалдо Риос

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Ако е съпруг, как са се пръкнали децата. Щъркел ли ги носи наистина?

    Коментиран от #6, #8

  • 5 То не е точно жена

    8 1 Отговор
    все пак има и банани на прумоция
  • 6 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Освалдо Риос":

    И двете са "ин витро" ❗
    Но ето това :
    " Барак Хюсеин Обама призна пред офицери от ВМС на САЩ, че „жена” му в действителност е травестит на име „Майкъл”
  • 7 куркума

    7 0 Отговор
    Стара таиландска поговорка:
    - Където има ябълка, няма слива!
    Сещайте се....
  • 8 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Освалдо Риос":

    🤔🤔"""Особеностите на външния вид на Мишел Обама се обсъждат още от пристигането й в Белия дом. Но това, което крайнодесният телевизионен водещ Алекс Джоунс каза в ефира на предаването Info Wars, обществеността не беше готова за това. В предаването журналистът обяви, че Мишел Обама е трансвестит. След това журналистът предостави, според него, неопровержими доказателства за своята теория.
    Интересно! Още преди Джоунс известна актриса каза, че съпругата на президента на Съединените щати е транссексуална, освен това жената нарече самия президент Барак хомосексуалист. Някои смятат, че подобно изявление струва живота на актрисата, тъй като Джоан скоро почина в болницата поради небрежност на лекарите."""🤔🤔
  • 9 Мишел Обама

    3 0 Отговор
    разказа за забавни истории в леглота с бараката
  • 10 оня Мишел

    0 0 Отговор
    ли бре дето продухва тръбите на Барака-та. Дами не можете да се мерите нямата такъв пищов