Last news in Fakti

18 Март, 2024 11:56 1 431 8

Гаджетата на дъщерите на Силвестър Сталоун се интересували повече от него

  • силвестър сталоун-
  • актьор-
  • дъщери-
  • гаджета-
  • момчета

Момичетата се оплакват, че им е изключително трудно да си хванат гаджета с такъв баща

Холивудският ас Силвестър Сталоун придоби световна слава с превъплъщението си в Роки Балбоа, но цялата му кариера до голяма степен е белязана от авантюристични и пълни с адреналин екшън роли, спечелвайки му репутацията на корав човек.

Неговите дъщери споделят, че да имаш за баща Слай се оказва доста проблемно, когато стане въпрос за гаджета и любовен живот. И всяка една от тях има своите собствени истории в подкрепа на това твърдение, разкриха сестрите Сталоун в подкаста Sibling Revelry.

Актьорът има общо пет деца, три от които са дъщери - София, Систин и Скарлет. Te споделиха любопитни подробности за живота си под един покрив с човек като Силвестър Сталоун.

„В 22 часа вече беше в сила полицейски час и баща ми оставаше буден, за да се увери, че някоя от нас няма да се измъкне тайно“, разказа Систин. "Без гаджета и без срещи с момчета докато не навършим 18 години. Не ни разрешаваше да шофираме, докато не станахме пълнолетни“, добавя сестра ѝ.


Макар момичетата вече да не живеят в дома на родителите си, те казват, че срещите им с мъже не са станали по-лесни само защото не делят един покрив с баща си. Систин споделя, че и на трите се е случвало да излизат с мъже, които не са имали интерес към тях, а по-скоро към факта, че са дъщери на известен актьор.

"Веднъж едно момче, с което излизах си донесе CV-то. Друг пък ми остави сценарии за негова идея филм по време на вечеря. Казах си: „По дяволите, това е ужасно!“

Скарлет, най-малката сестра, пък споделя, че много пъти темата за баща ѝ е била доминираща по време на срещи с момчета.

„Те ми задават въпроси от рода на „Мога ли да победя баща ти в боксов мач или нещо подобно?“ Какво очакваш да ти кажа? Да, можеш да набиеш баща ми ли?! Толкова е глупаво.”, ядосват се те.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Съвсем

    14 1 Отговор
    Нормален баща , с лигави дъщери !
  • 3 Путин

    3 4 Отговор
    И. МОите дъщери са така ,като кажат ,че са ми дъщери и гаджетата им бягат в Украйна да се сражават за родину,най вече за Путину
  • 4 Лего

    0 1 Отговор
    Sibling Revelry-братско веселие
  • 5 Жайме

    4 0 Отговор
    Е,лигави дъщери,момичета са все пак. У тях е било женско царство.
  • 6 чалгар с хендсфри

    4 0 Отговор
    Това западните мъже, мъже ли са въобще? Мацките не са толкова зле - какво са се вторачили в тоя Слай?
    Бих се жертвал да си направим един отбор чавета с някоя от тях.
  • 7 Гост

    2 0 Отговор
    Значи не са истински мъже щом си падат по Майкъл Гарденцио Силвестър Сталоне.
  • 8 😎😎😎😎

    1 2 Отговор
    И какво харесват на тази сбръчкана италианска бабичка .