3 Декември, 2022 11:43 10 142 16

Поп фолк изпълнителите с рекордни хонорари по Нова година

  • поп фолк изпълнители-
  • хонорари-
  • нова година-
  • рекордни суми

Абсолютен рекордьор е най-оборотният в момента фолкпевец - Меди

Рекордни хонорари за предстоящата новогодишна нощ си поискаха от фолкбранша. След няколко години затишие заради пандемията от COVID-19 и липса на участия по празниците, тази година чалга звездите са със запълнен график и ще приберат петцифрени суми.

Абсолютен рекордьор е най-оборотният в момента фолкпевец - Меди. Любимецът на Галена е спазарен още от лятото да пее в елитен хотел в Пампорово. Сумата, която Меди е поискал, за да весели гостите, е 25 000 лева. Певецът засега не е потвърдил дали с него ще бъде и гаджето му Моника Валериева. Тъй като графикът на актуалната звезда се пълни за месеци напред, наддаването кой да го грабне за празника започва много преди другите му колеги да имат каквито и да е оферти за Нова година. Хонорарът на Меди се качва допълнително заради факта, че изпълнителят ще забавлява гостите цяла вечер и няма да приема други участия в празничната нощ. Точно обратната стратегия ще предприеме най-голямата конкуренция на Меди - Азис.

Кралят на фолка категорично е отказал офертите на хотели в провинцията, въпреки че богати собственици са готови да платят щедро за неговото присъствие. Азис предпочете да пее в София и така ще съчетае две участия - в скъп панорамен ресторант, а след полунощ ще излезе на сцената на най-оборотния чалга клуб в столицата заедно с колежката си Софи Маринова.

Азис лично се е договорил какъв ще е хонорарът му от двете места, но според запознати, официалната сума е по-малка от тази на Меди, като ромският славей ще бъде възнаграден с щедри бакшиши от гостите. Участие срещу 15 000 лева вече е договорила Преслава. Тя ще забавлява гостите на хотел във Велинград и ще бъде там заедно с цялото си семейство.

Колежката ѝ Галена пък заминава директно на топло за Пунта Кана, където ще забавлява пълен хотел само с български гости. Нейният хонорар не е известен, тъй като е преговаряла директно с туроператорска агенция за условията на заминаването ѝ. Галена ще бъде заедно със семейството си, така че е възможно договорката да е тип "бартер" - безплатна екскурзия срещу присъствието ѝ в празничната нощ. И докато е в Доминикана, съпругът на певицата - Галин, ще плати щедър хонорар на естрадната легенда Васил Найденов, за да забавлява гостите в неговото заведение във Велико Търново. Останалите фолкпевци се изявяват срещу по-скромни хонорари. Официално тарифата на Ивана за Нова година е 15 000 лева, но засега тя не е обявила дали и къде ще пее, пише HotArena.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    88 1 Отговор
    Тези хонорари говорят ясно,че народа е жаден за простотия и готов да си плаща за нея.

    Коментиран от #11

  • 2 Мен

    50 1 Отговор
    Докато има балъми да им ги дава така ще е ...ако всички заведения се организират и им кажат по 500 лв искат не искат ще пеят.
  • 3 Трак🇮🇹🇧🇬🇩🇪🇺🇦🇮🇷🇯🇵

    62 3 Отговор
    Само един М-А-ЛОУМНИК или Ци-ганин може да слуша подобна музика!

    Коментиран от #5

  • 4 Малиии

    33 1 Отговор
    Ква пасмина ши са разпява
  • 5 Учуден

    35 2 Отговор

    До коментар #3 от "Трак🇮🇹🇧🇬🇩🇪🇺🇦🇮🇷🇯🇵":

    Нима наричаш това музика...?
  • 6 Ценности

    48 2 Отговор
    По християнски празници, да ме забавляват цигани? Звучи като книга от Стивън Кинг!
  • 7 НРБ

    49 1 Отговор
    Ужас ! Масово опростачен народ...няколко поколения обичат чалгата и гюбеците ! Браво на масовата тъпотия !!!
  • 8 ЛЕЛЯ

    43 3 Отговор
    Тази простотия е резултат от многото години шоуто на Слави, където се насаждаше чалга във младите поколения и липсата на българска музика по радиата....телевизията, концерти и т.н
  • 9 ха ха

    29 1 Отговор
    Абсолютни измислици.Тези суми са мечтите на чалгаропитеците а не че някой им ги е дал.Само се правят,че са много вървежни но на хората масово им омръзна тази простафелщина задоволяваща подтребностите на най-нисшите слоеве на обществото.
  • 10 Спасун

    25 2 Отговор
    Част от културата на един народ е музиката, показателно е че този народ избира да празнува най-светлите празници в болшинството си с чалга.
  • 11 12345

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "Иво":

    С тези обявени хонорари, трябва НАП да се самосезира.
  • 12 Верно ли ?

    20 1 Отговор
    Нема лошо.Нека забавляват простолюдието.Ама,дали плащат данъци ? 80% от парите ги пишат бакшиш.Тоест,пари в хазната йок !
  • 13 пенко

    4 1 Отговор
    ЗАЩО СТЕ НЕЩАСТНИ ---КАТО ИМАТЕ ТОЛКОВА МНОГО -"ГЕПЕНО" --ОТ ТРУДОВИЯ НАРОД !?!?!???
  • 14 Анти чалга

    10 1 Отговор
    Щом има още балъци да слушат тази глупост ще печелят.
  • 15 Констатация

    4 1 Отговор
    Българина се циганизира.
  • 16 Изроди.

    3 0 Отговор
    Човешката простотия няма край.