Last news in Fakti

16 Декември, 2022 11:45 806 1

Комикът Тревър Ноа ще води церемонията за наградите "Грами"

  • тревър ноа-
  • водещ-
  • награди грами

Той ще бъде домакин на шоуто за водещите музикални награди за трети път

Комикът Тревър Ноа ще води церемонията за наградите "Грами" - 1
Снимка: БГНЕС

Тревър Ноа, който наскоро напусна "Дневното шоу" по Комеди сентръл, не остана безработен за дълго - комикът ще води церемонията за наградите "Грами" през февруари, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Ноа ще бъде домакин на шоуто за водещите музикални награди за трети път.

Певицата Бионсе получи най-много номинации - девет, следвана от рапъра Кендрик Ламар с осем и Адел и Бранди Карлайл с по седем.

Наградите "Грами" ще бъдат раздадени за 65-и път на церемония на 5 февруари. Шоуто ще се завърне в Лос Анджелис, след като миналата година беше организирано в Лас Вегас заради коронавирусната пандемия и увеличаващите се случаи на зараза с варианта омикрон.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дада

    2 0 Отговор
    И тоя ли ще яде шамари