Last news in Fakti

5 Февруари, 2023 12:09 1 895 5

Рита Ора пусна нов сингъл с участието на Шарън Стоун и Кристен Стюарт

  • рита ора-
  • нов сингъл-
  • шарън стоун-
  • кристен стюарт-
  • you only love mе

"You Only Love Me" е вдъхновен от личния опит на певицата

Рита Ора пусна нов сингъл с участието на Шарън Стоун и Кристен Стюарт - 1
Снимка: БГНЕС

2023 г. бележи началото на нова ера за една от най-успешните британски изпълнителки на 21-ви век - Рита Ора, която пусна чисто нов сингъл "You Only Love Me", в чийто клип участват Шарън Стоун и Кристен Стюарт.

В съавторство с Рита и продуциран от Люис Томпсън, "You Only Love Me" е вдъхновен от личния ѝ опит да се чувства уязвима в самото начало на романтичното си пътешествие. Подкрепена от любовта и страстта, песента започва с глас от режисьора Тайка Уайтити, носител на награди "Оскар" и БАФТА. "You Only Love Me" е заразителен, жизнерадостен поп химн, който гарантирано ще звучи като саундтрак на собствените любовни истории на феновете и ще запълва дансинга през следващите месеци.

Рита сподели: "С "You Only Love Me" и предстоящия ми албум исках да уловя уязвимостта, която изпитах, когато се отворих за любовта и навлязох в нов етап от живота си. Да се научиш да се отказваш от миналото, за да дадеш път на нови преживявания, е дълбоко личен процес, който се почувствах длъжна да документирам чрез музиката си - пътуването не винаги беше лесно, но аз излязох от него по-силна и изпълнена с повече любов, отколкото някога съм предполагала, че е възможно".

"You Only Love Me" е първото парче от дългоочаквания предстоящ албум на международно признатата певица и авторка на песни - дълбоко лична творба, неразривно свързана с нова глава в живота и кариерата на Oрa. Това е и първият албум на Рита след сключването на партньорство с BMG, в рамките на което тя ще притежава всички свои бъдещи мастър записи и ще се радва на артистичен контрол, какъвто не е имала досега.

Придружаващият видеоклип към "You Only Love Me", режисиран от известния творец Чарли Сарсфийлд и заснет в предградията на Лос Анджелис е един от любимите на Рита, правени до момента. Видеото представя измислена сватба през призмата на "Алиса в страната на чудесата" и включва хиперреалистични сцени от големия ден на булката, който се обръща бурно с главата надолу (с прекалено ревностни "лоши прислужници", пламъци на мястото на събитието и други), както и участието на разносвача на тортата Александър Стюарт и феята кръстница Шарън Стоун.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бушприт

    3 0 Отговор
    И като е с Шарън Стоун,какво?! Пак глупости на търкалета.
  • 2 элфой

    2 0 Отговор
    Няма нищо завършено в тая песен-нищо не се разбира,какво е искала да разкаже Рита.Само едни жени,които си подхвърлят ръкавица. И накрая полицейската сирена и пламъците в далечния замък ми дойдоха в повече.
  • 3 Цако Даков

    2 1 Отговор
    Като й чуя името, ми идва наум, че го е получила по време на снимките за един клип в Перник. Повишила е градуса в дискотеката и е започнала да рита хората. И името направо се е лепнало за нея.
  • 4 ПалавНИК

    2 0 Отговор
    Голяма реклама и ударихте.

    Абсолютно бездарна песен.
  • 5 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Съвременните певици няма какво да ти предложат.