17 Септември, 2024 10:45 1 300 7

Юлиан Костов посвети песен на любимата си Мирела (ВИДЕО)

  • юлиан костов-
  • нов сингъл-
  • мирела илиева-
  • любов-
  • годишнина

R&B песента Home (My Gaia) е втората от петте планирани песни, които Костов ще издава

Юлиан Костов посвети песен на любимата си Мирела (ВИДЕО) - 1
Снимка: Instagram

Юлиан Костов издава втория си сингъл – Home (My Gaia), съобщават от „Орфей мюзик“. Както писа БТА, през идните месеци артистът пуска пет песни, а с дистрибуцията се заемат „Орфей мюзик“ и Warner Music Group през лейбъла си Yuli.

Home (My Gaia) е първото самостоятелно парче на Костов след дебютната му песен Rain с Мария Драгнева, продуцирана от Бат Венци, която събра над 15 000 стрийма в Spotify за първия месец, в повече от 50 държави, с 3 000 слушатели и 600+ запазвания. В Youtube има 30 000 гледания на описания от Юлиан Костов като „клип-неклип“, който визуализира създаването на Rain в студиото Sugar Base.

View this post on Instagram

A post shared by Julian Kostov | Юлиан Костов (@juliankostov)


R&B песента Home (My Gaia) е втората от петте планирани песни, които Костов ще издава и бележи първото сътрудничество с музикалния артист и продуцент Роберто Николов (Роби). Текстът е на изпълнителя.

В началото на 2023 г. се вдъхнових да напиша текст за песен за „жената, която не бях срещнал още“ – жената на моите мечти и връзката, за която бленувах. Тя олицетворява Гая, духа на земята, природата, тя е въплъщението на женствеността в човешка форма. Срещнахме се в бъдещето, в съня ми. Тя е моята сродна душа, моята съдба. Събудих се и пресъздадох нейния отпечатък с поезия, после като песен, а няколко месеца по-късно, тя влезе в живота ми наистина. Посвещавам тази песен на приятелката ми Мирела Илиева по случай първата ни годишнина”, казва Юлиан Костов.


Българският актьор, режисьор, продуцент и музикален изпълнител участва в предстоящия трети сезон на хитовия сериал на HBO „Белият лотос“, познат е и с ролята си в фентъзи сериала на Netflix „Сянка и кост“. Той изигра и емблематичния злодей Владимир Макаров в римейка на най-популярната шуутър видеоигра в света Call Of Duty: Modern Warfare 3. Играе и копродуцира „Триумф’ на Кристина Грозева и Петър Вълчанов, който бе селектиран в състезателната програма „Платформа" на Международния филмов фестивала в Торонто (TIFF).

Костов е основател на JupiterLights Media, съосновател на Five Oceans с номинираната за „Оскар“ Мария Бакалова и застъпник за равноправното представяне на славянските и балканските артисти в кино индустрия, премахването на негативните стереотипи и нормализирането на чуждите акценти на екрана.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механикът

    4 0 Отговор
    Айде за тоя разбирам да си е изградил кариера/пари с работа зад граница в кино-продукции, ама тая какво толкова е постигнала, че я бутат наляво надясно. Освен с факта , че като участваше в ,,Игри на волята,, я мина половината мъжки състав от състезатели.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мнение

    6 0 Отговор
    Тази пиявица Мирела се вкопчи в Юлиян, защото е известен и успял. Тя е никоя! Същият интересчия е и Валеко, на Мария Гроздева синковеца, който се вкопчи в Мария Бакалова, която е звезда, а той е никой!
  • 4 Хахаха

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Механикът":

    Мирела е притурка към Юлиян Костов, посто го троси и нищо не е постигнала в живота си.
  • 5 Носът

    2 1 Отговор
    ѝ още малко и ще влезе в устата ѝ !
  • 6 глоги

    0 0 Отговор
    познат е и с ролята си вЪВ фентъзи сериала на "Netflix"- „Сянка и кост“.
  • 7 ннннннннн

    1 1 Отговор
    Мирела е хубава,обичка си я момчето.И те така.