Last news in Fakti

2 Март, 2023 10:32 909 2

Дейв Грол готви без почивка 16 часа, за да нахрани над 500 бездомни

  • дейв грол-
  • фу файтърс-
  • фронтмен-
  • благотворителност-
  • бездомни-
  • храна

Снимки на вокалиста на Foo Fighters, който приготвя барбекю за бездомни хора в Ел Ей, обиколиха интернет пространството през изминалите дни

Дейв Грол готви без почивка 16 часа, за да нахрани над 500 бездомни - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дейв Грол показа за пореден път, че е жива легенда не само в рок музиката. Фронтменът на Foo Fighters вложи собственото си време и усилия, за да се отблагодари на своята общност, което е наистина впечатляваща проява на състрадание и подкрепа.

Миналата седмица Грол участва като доброволец в продължително барбекю в мисията "Надежда" в Лос Анджелис, на фона на продължаващите бури, които бушуват в Лос Анджелис и Южна Калифорния, съобщава Billboard.

Роуън Ванслийв, главен финансов директор на благотворителната спасителна мисия "Надежда в долината", публикува видео, което Грол е записал, за да подкрепи организацията в рамките на "Маратон за прекратяване на бездомността". Във видеото Ванслийв и колегата му Кен Крафт бягат от Лас Вегас до Лос Анджелис, за да съберат средства и да повишат осведомеността за своята кауза.

"По средата на нашето бягане получихме най-якото видео от Дейв Грол от Foo Fighters", написа Ванслийв под видеото на изпълнителя. "Той не само ни пожела късмет, но и сготви за стотици хора, които живеят в нашите приюти, в разгара на една от най-тежките бури. Имаме само и единствено любов и уважение към Дейв."

Грол се появява на събитието тихомълком около полунощ миналата сряда и прекарва 16 часа в лично готвене на ребра, бут, зелева салата, боб и други барбекю храни, съобщава TMZ. Грол е платил сметката и е донесъл собственото си домашно барбекю за целта.

На сутринта Грол е помогнал за сервирането на храната, която според съобщенията е нахранила общо около 500 души в мисията.

Лиз Олман Секуро сподели снимки на Грол, който готви в кухнята, и обясни, че го е направил, без да съобщи на пресата.

"И така, без да каже на никого, Дейв Грол донесе гигантското си барбекю и нахрани с месо и гарнитури 500 души в мисията "Надежда" в Лос Анджелис по време на бурите. Плати за всичко това. Работи 16 часа", пише тя. "Така че, когато извънземните дойдат тук и попитат "кой командва?", мисля, че ще ги заведем при Дейв Грол".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ТИРбушон

    6 0 Отговор
    Така се прави! Много хора, дори в България се заблуждават че парите помагат в гроба.....