24 Март, 2023 08:33 3 836 24

Жената на Юлиан Вергов напълно го подкрепя в скандала с актрисата Диана Димитрова

  • юлиан вергов-
  • диана димитрова-
  • скандал

Ирина Ялъмова, е плътно до актьора в публичната война

Жената на Юлиан Вергов - Ирина Ялъмова, е плътно до него и го подкрепя в скандала с актрисата Диана Димитрова, писа "България Днес".

Ирина е майка на дъщерята на Вергов - Алена, заради която се твърди, че се стигна до вече публичната война между актьорите от "Откраднат живот". Преди време Юлиан и Ирина се разделят, но в последните години, макар и да не говорят за отношенията си, все по-често се появяват заедно като семейство.

Ирина присъства на първия ред на последното литературно четене "Поетите". Тя коментира събитието с думите: "Много висока топка", като похвали всички участници и изслуша новото стихотворение в рецитала на Вергов. То е по стихове на Маргарита Петкова и е подбрано като своеобразен отговор на актьора за случилото се.

Преди да започне с рецитацията, самият Юлиан сподели с публиката, че ще изпълни стихотворение, което е "особено подходящо в тази ситуация", правейки препратка към обвиненията към него.

Актьорът с чувство рецитира:

Не хвърлям камъни, а ги събирам.

Все някога за нещо ще потрябват.

Знам колко съм удобна за мишена -

глава не скланям - виря я високо.

След като свърши стихът, Ирина стана на крака и аплодира бурно Вергов. Според близки до актьора именно Ялъмова е насърчила мъжа си да запази мълчание по случая до момента, в който не се появи официално името му. Тя е знаела за случката от самото начало, преди да стане обществено достояние.

Още в началото на годината малко след избухването на скандала Вергов отиде в Италия заедно с Ялъмова и дъщеря им Алена. Те посрещнаха новата година близо до Неапол. Семейството приемало ситуацията изключително трудно най-вече заради дъщеря им Алена. Вергов има много силна връзка с нея и силно се притеснява от образа си на насилник, който му очерта Димитрова.

"Трима колеги ме завариха на земята, след като ме повали в гардеробната. След като паднах, получих силен шут в лицето", разказа първоначално Димитрова. Без да назовава името на насилника, тя направи много намеци, с които недвусмислено показа, че мъжът, за когото говори, е Вергов. В крайна сметка след като прокуратурата отказа да образува дело за побой върху Диана, тя публикува всички документи по случая, в които фигурира името на Вергов. Тогава той направи официално изявление.

"Умишлено никъде не бе споменато моето име, тоест нямаше конкретно обвинение към мен. Аз смятам, че когато човек е невинен, е изключително унизително да започне да се оправдава. Единственото, което се прави в такива случаи, е да се въоръжиш с търпение и да изчакаш (или да направиш всичко възможно) истината да излезе наяве, което винаги се случва по един или друг начин", написа актьорът.

Той заяви, че се е запознал с Димитрова по време на снимките на сериала "Откраднат живот" и са имали само професионални отношения. Вергов намесва и името на дъщеря си, като твърди, че Диана е имала комуникация с нея. "Единственият конфликт, който съм имал с Диана, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала.

Поводът беше забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете", твърди Вергов.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вазле

    3 6 Отговор
    Мъж под 200 кила не признавам
  • 2 Една

    17 6 Отговор
    и съща статия се "дъвче" дни наред по всички сайтове. Напишете нещо ново. Ама няма какво. Ето ви идея: разберете защо Вергов не казва какво пише в съобщенията до дъщеря му и защо още не е дал на прокурор лудата Диана. За нея не ни информирайте, тя е ясна - за лечение е.

    Коментиран от #11

  • 3 ха ха

    14 5 Отговор
    Жената на Юлиан Вергов - Ирина Ялъмова, беше ли плътно до него и подкрепяше ли го когато мъжО и беше любовник на Диана Димитрова.
  • 4 Кака Мара

    9 3 Отговор
    Влизам под статията само за да напиша, че никой не чете и не следи тази простотия! Излишен разход на енергия.
  • 5 Бамбука

    5 3 Отговор
    Скандал без секс между артисти ? Ама, че селска история.
  • 6 ¹19008е

    9 5 Отговор
    Браво Дитке че успя да събереш разделеното семейство на Вергов
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Вергов има проблем с гнева!

    13 7 Отговор
    Вергов има някакви психични проблеми и това пролича, когато беше жури в "Капките".
  • 11 Напротив

    11 7 Отговор

    До коментар #2 от "Една":

    Вергов е за лечение!
  • 12 Истината!!!

    11 7 Отговор
    Хора, които махат пренебрежително с ръка, когато жена е обект на насилие и казват:" О, не е станало кой знае какво!", са съучастници в насилие и постъпката им е недостойна! Каквото и да е направила Диана, има си съд. Ако е написала нещо толкова "ужасяващо" на дъщеря му според него, е можел да я съди, а не да я рита с обувка в лицето! Насилието и физическата саморазправа са способите на насилниците върху жертвите им да разрешат бързо даден спор и това не е цивилизовано!!!

    Коментиран от #16

  • 13 Мнение

    10 8 Отговор
    Тези, които одобряват ужасната постъпка на Вергов имат сериозен проблем с моралния си компас!
  • 14 Анонимен

    4 0 Отговор
    До кога ще ги гледаме тези хрантутници
  • 15 Гост

    6 5 Отговор
    Семейството излезе здраво, напук на усойниците.

    Коментиран от #19

  • 16 Гост

    6 4 Отговор

    До коментар #12 от "Истината!!!":

    Нали свидетелите казали, че нямало никакво ритане с обувка? Защо продължавате да го натяквате? Ритал ли ви е мъж с обувка в лицето да кажете, дали ще можете да кажете азбуката след това?

    Коментиран от #17

  • 17 "с цялата си мъжка сила"

    5 4 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Това беше написала оная хахавелница и беше една от поредните й версии, които всеки път се сменяха, та затова я взеха на подбив. Когато прави нескопосани опити да манипулира милиони, да не очаква някакво съчувствие.
  • 18 мив

    6 4 Отговор
    пожелавам на ялъмова да млатят дъщеря й по същия начин! И коя е тя, да оценява кое е висока и ниска топка! Клюнеста грозотия с тънка злобна уста!
  • 19 Естет

    4 4 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    Айде сега ще играем на щастливо семейство!Тая е със змийска физиономия.Димитрова е сто пъти по красива от нея.И от всичките си опърпани колежки взети заедно.
  • 20 мъдрец

    2 1 Отговор
    еми ше подряпя, да не е луда и тя да яде шутове в главата като любовницата му... :)
  • 21 Мнение

    2 1 Отговор
    Насилие над Диана явно е имало. Насилника има дъщеря. Дано не я сполети това, което е причинил на Диана, защото там горе е Той и вижда всичко и всички лошотии на родителите се връща на техните деца!
  • 22 Мдаа

    4 1 Отговор
    Истината ще види бял свят трудно, но ще излезе на яве - Диана Димитрова май наистина е преживяла насилие от Вергов. Свидетелите все някога ще излязат от амнезията.
  • 23 индианец

    0 1 Отговор
    Тя да не е мазохистка, съпругата на Вергов, щом го подкрепя, какво друго да си помисли човек.
  • 24 Дедо Пене

    0 1 Отговор
    Юлияне, е.бал си я добре, ама защо трябваше да я биеш под предтекст, че контактува с 13годишната ти дъщеря, която може да ви тури и двамата в джоба си? Много е жестоко това артистче!