Last news in Fakti

5 Април, 2023 10:48 3 524 7

Супермен отнел девствеността на Брук Шийлдс

  • брук шийлдс-
  • дийн кейн-
  • суперман-
  • девственост

Тогава актрисата е била на 22 години

Брук Шийлдс разкри, че е загубила девствеността си от Супермен - актьорът Дийн Кейн, когато е била на 22 години.

Актрисата, която сега е на 57 години, призна, че е съжалила за представянето си под постелите и каза, че веднага е избягала от стаята гола, пише "Daily Mirror".

Брук и Дийн излизаха, когато и двамата бяха студенти в Принстънския университет, като Брук каза, че се интересувала повече от любовта и отдадеността на връзката им.

В чисто новия си документален филм за "Hulu", Брук каза: "Когато най-накрая правихме секс, веднага избягах от стаята, изтичах по коридора гола, просто тичах. Не знаех къде отивам. Той изтича след мен със завивката и ме хвана и каза: "Къде отиваш? Няма да ходя никъде, няма да те оставя, ти си същият човек". Аз просто се разплаках".

Актрисата обясни как е била объркана от реакцията си към секса по онова време: "Чувствам се зле за това момиче - за мен тогава".

Осъзнава, че е била достатъчно голяма, за да взима подобни решения, но не могла в онзи момент да стигне до това отдаване, явно заради психически задръжки, пише dir.bg.

Преди това Брук предположи, че реакцията ѝ относно загубата на девствеността ѝ е била предизвикана от собственическото чувство на майка ѝ.

В мемоарите си от 2015 г. тя пише: "Вярвам, че искаше да остана само нейна. Тя вярваше в абсолютната власт, която имаше върху мен и порастването и правенето на секс би означавало, че я напускам. В един миг чувството за вина ме плесна по лицето. Вместо да се предам на любовна и емоционално безопасна връзка и да избягам в най-интимния и заслужен момент, започнах да плача дълбоко и тихо и бях толкова смазана", споделя тя.

Кейн е най-известен с ролята си на Супермен в телевизионния сериал от 1993 г., "Лоис и Кларк: Новите приключения на Супермен".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лорд Минчу

    12 0 Отговор
    Сетих се за ония виц с голата жена на покрива, Невидимия и Супермен 😂
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 д-р Косев

    2 0 Отговор
    Корав тип!
  • 5 редник

    7 0 Отговор
    На 22?
    Хм... а преди това...
  • 6 Андре Агаси

    2 0 Отговор
    Затова ти би шута защото твърдеше че си девствена
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.