Last news in Fakti

6 Април, 2023 14:47 1 931 2

Мел Гибсън почете паметта на актьорa Христо Живков

  • мел гибсън-
  • христо живков-
  • съболезнования-
  • почит-
  • колеги

Холивудската звезда и покойният български актьор работиха заедно в „Страстите Христови“

Мел Гибсън почете паметта на актьорa Христо Живков - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Продуцентът, режисьор и съсценарист на „Страстите Христови“ Мел Гибсън изказа съболезнованията си за Христо Живков - една от звездите в неговия блокбъстър от 2004 г. Българинът почина преди дни в Лос Анджелис след дълга битка с рака, припомня NOVA.

„Моят скъп приятел Христо загуби своята героична битка с рака. До последния момент той беше изпълнен с надежда и духът му беше силен“, каза Гибсън. „Ще ми липсва, но знам, че страданието му е приключило. Бог да го пази“, пише холивудската звезда в изявление до deadline.com.

Живков влезе в ролята на Джон в хитовата лента, редом до Джим Кавийзъл и Моника Белучи. „Страстите Христови“ спечели 612 милиона долара от кината по света. След излизането на филма той продължава да поддържа връзка с Гибсън, като двамата се срещат няколко пъти през последните 19 години. Очакваше се Живков да участва в отдавна анонсираното продължение, когато то се осъществи.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бамбука

    16 1 Отговор
    Министерството на културата запази мълчание. Пази неутралитет ли ? Можем само да се гордеем с този български дух, за който за съжаление ни информира само Мел Гибсън. Поклон и мир на праха ти Христо !
  • 2 За кой

    6 0 Отговор
    Джон става дума... Или за Божидара превода на Йоан е Джон? Ех, невежеството ни преследва