Last news in Fakti

11 Май, 2023 11:31 1 207 3

Откраднаха годежния пръстен и халката на Лили Колинс

  • лили колинс-
  • кражба-
  • откраднати-
  • бижута-
  • годежен пръстен-
  • халка

Редките и скъпи бижута са били отмъкнати от луксозен хотел в Холивуд

Откраднаха годежния пръстен и халката на Лили Колинс - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дъщерята на Фил Колинс - Лили Колинс остана дълбоко съкрушена, след като крадци откраднаха годежния ѝ пръстен и сватбената ѝ халка от луксозен хотел в Лос Анджелис. Твърди се, че 34-годишната актриса се е наслаждавала на спа ден в Западен Холивуд и е оставила пръстените си на съхранение, преди да посети СПА центъра, пише vesti.bg.

След връщането си тя останала шокирана да види, че те са откраднати, като нямало признаци за насилствено влизане там, където Лили е съхранявала вещите си. Кражбата е голям удар за Лили, която преди време разкри, че годежният ѝ пръстен е „точно това, което иска“.

Звездата от „Емили в Париж“ се сгоди за режисьора Чарли Макдауъл през септември 2020 г. и двойката се ожени на следващата година.

Бони Дудени, частен бижутер, даде експертното си мнение за скъпоценния камък, казвайки: „Това изглежда като много красив розов диамант и според предположенията вероятно тежи между 2 или 3 карата. Този вид диамант изглежда по-голям, защото е по-плосък от традиционните, модерни диаманти. Има прекрасен „светлорозов“ цвят и е изключително рядък. Въпреки че е трудно да му се даде стойност, със сигурност ще има цена на дребно над £65 000.“

Лили и Чарли се запознават, докато работят на снимачната площадка на неговия филм Gilded Rage през 2019 г.

Двойката направи първата си публична поява през 2020 г. и се сгоди по време на пътуване до Ню Мексико през септември.

Те се ожениха на интимна сватбена церемония в Дънтън Хот Спрингс, Колорадо, през септември 2021 г.

Преди да срещне Лили, Чарли имаше дългогодишна връзка с актрисата Руни Мара и излизаше както с Емилия Кларк, така и с Хилари Дъф.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коя

    3 0 Отговор
    Халка....?
  • 2 Лили в Париж

    4 1 Отговор
    Сега снимат сезон 4, открадват й пръстена преди сватбата, но случайно среща английски аристократ, бракосъчетават се и тя ще става Queen на Британия.
  • 3 123456

    0 0 Отговор
    тя знае ли - ако не знае , не ѝ казвайте да я растройвате ...