Last news in Fakti

16 Май, 2023 23:19 13 361 34

Благой Георгиев спечели "Сървайвър"

  • сървайвър-
  • благой георгив-
  • победител

Джизъса прибира 150 хиляди лева

Благо Джизъса се превърна в големия победител в седмия сезон на „Сървайвър“ след като категорично обра вота на журито, съставено от изгонени участници, предаде 24 часа. Много от тях бяха отстранени в битки лично от футболиста, но въпреки това с радост дадоха гласа си за него. От 13 оценители, 8 го посочиха за №1. Повечето бяха впечатлени от силната воля на Благо, който издържа седмици наред на самотния Остров на отшелника и отбеляза осем победи в дуели за оцеляване.

„През цялата игра мислех за децата ми. Исках да бъда пример за тях“, развълнуван обясни многодетният баща. Освен титлата „Последният оцелял“, той отнесе и чек за 150 000 лева.

Пръв за Благо гласува ММА боецът Георги. „Той е най-достойният, не предаде никого“, заяви спортистът, който преди предаването беше скаран с Джизъса, но в Доминикана двамата отново се сдушиха. С подобни аргументи зад Благо застанаха и членовете на бившата му коалиция - атлетът Иван, фолкпевицата Татяна и гемологът Светльо. Към вота им се присъединиха инфлуенсърката Мария и дизайнерът Едис, плюс двама от най-големите опоненти на футболиста в „Сървайвър“ - влогърът Чефо и актрисата Снежана. „Благой, ти безспорно притежаваш всички качества на победител и категорично ги показа на Острова на отшелника“, обясни възпитаничката на НАТФИЗ, която в началото на играта нарече приятелския кръг около Джизъса „чалга коалиция“.

Втора при гласуването остана студентката Ермина, а трети - финансовият представител Дани. Въпреки че се бориха с всички сили и показаха изключителни физически качества, те не успяха да предизвикат достатъчно симпатии в журито.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай !

    146 9 Отговор
    Нагласени предавания за безработни "звезди",като Ваня и Благо.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ще му свържат

    77 7 Отговор
    Двата края за кратко тия сто бона, на тоя пресъхнал кладенец
  • 5 Пожелавам му

    38 8 Отговор
    Двама камерунци да го преследват като излезне от банята , и в съня да го придружат
  • 6 анонимен

    45 7 Отговор
    Само колко е щастлив мисирката, натегач и слагач Ваня Джаферович. Вчера, понеже финалът на Сървайвър е сниман в края на април, но ни го излъчиха тази вечер, Джафера да беше отишъл на изявлението на Гешев и на отговора на Борисов. Вече разбрахме, че може да се мазни на силните. Сега сериозно ще пиша: хора като Джизъса, Борисов и Гешев трябва да изчезват от всяка игра и да не са пред камерите и да потънат в забвение. Това са хора, които мачкат, манипулират, изгонват и побеждават, без да са заслужили. Вървят напред, затваряйки усти.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ханс Балдунг

    60 7 Отговор
    Какъв сървайвър е тази балерина?! Я го пуснете за един ден сам в гората и ще реве като госпожичка, че си е развалил педикюра.

    Коментиран от #31

  • 10 бай тошо

    23 0 Отговор
    абе тия 150к освободени ли са от данкък ?

    Коментиран от #11

  • 11 НАП

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "бай тошо":

    Да, освободени са.
  • 12 Ляля

    42 0 Отговор
    Сега ще може да си направи нови зъби за 20 бона даже пари и за семки ще му останат да сложи още 1.2 татоса и да хване ново гадже :D
  • 13 Наблюдател

    44 4 Отговор
    Информация, че Джизъса печели изтече преди повече от месец, което направи безсмислено самото излъчване на предаването. Макар, че организаторите лъжеха, че било в реално време. Жалка работа. Дани и Ервина бяха много по достойни.
  • 14 Ас съм

    25 7 Отговор
    За мен Дани трябваше да е победител. Беше принуден да се бори срещу две безпринципни коалиции от мишки.

    Коментиран от #28

  • 15 хи хи

    48 2 Отговор
    Не съм гледал и 1 минута от тази боза.
    Обазалагам се, че е бил най-малко гледаният сезон.
  • 16 Мале мале

    40 1 Отговор
    Винаги някой го побутва това зъбато момченце.
  • 17 Идън

    17 6 Отговор
    Браво на Павел! Гласува за Ермина и тя го заслужаваше. Това не е предателство- предателството е съвсем друго нещо.Той отиде на острова и там имаше възможността да победи.Ваня водеше този формат перфектно и неговият говор е неговият чар.Тино- прекрасен дори и когато говори.Цецко почти се затри като килограми - но Дани придоби страхотна форма.Синьото си е синьо- те бяха по добри от червената коалиция и по- интелигентни.
  • 18 хамрун Вадуцки

    14 2 Отговор
    Тъкмо да има да вземе под наем Ферари, та да докара на Кабриото някой нов Диксън
  • 19 Росица Тенкова

    25 2 Отговор
    Най-слабия сезон !Разощчарована съм и от игрите ,и от водещия ,и от " победителя ". Последния съвет дори не го гледах.
  • 20 Пак

    29 2 Отговор
    нагласени истории. Аман.
  • 21 Иванов

    24 0 Отговор
    Какви сървайвъри са тия всичките и продуцентите на такива предавания??? Сървайвъри са предавания за истинско оцеляване в различни места по света и климатични зони включ.и в морето,а такива предавания са двойно оцеляване,един мъж и жена в пустошта,колелото и Беър грилс.такива предавания и участници намерете които могат да ви покажат как истински да оцелеете в екстремна обстановка както и полезни съвети за оцеляване вместо да облъчвате хората три месеца по три часа всяка година.
  • 22 ......па

    13 0 Отговор
    Сървайвър от Алиекспрес с предвидим край с победил от Алиекспрес влязъл антураж- перачка,баджанак и двама блюдолизци,всеки от тях готов да му преотстъпят всяка игра за да стигне до край.Блажко последен стигна до финала след Ермина и Дани.Всички от червения отбор гласуваха за него.Снежана и Чефо само се пенявиха против него но и те му полегнаха.Едис и Мара са ясни-мекотели.Браво на Павел и Геви.Тино и Станилия ме разочероваха,но и те гласуваха за свой-влязъл като резерва.
  • 23 ами,

    18 6 Отговор
    Ермина,единствената жена стигнала до финал,единствената направила стратегически сървайвърски ход,заслужаваше наградата повече от Блажко.Всички останали бяха нагаждачи на пионерски лагер.Красива, естествена, спортна натура.Прекрасно младо момиче.
  • 24 Скорпи

    14 0 Отговор
    Защо ли не съм изненадан.....
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Момчил

    6 0 Отговор
    Джийзъс Крайст...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Дрън дрън та пляс

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ас съм":

    бегай с тая мижатурка
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 БАЙ ДАНЬО

    4 0 Отговор
    Ааа, моля ви се... обиждате ни.
    Ние въобще не сме се съмнявали , че няма да спечели
  • 31 ТОЧНО

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ханс Балдунг":

    Има едно американско предаване КОЛЕЛОТО там на всеки 10 дни сами в екстремни условия, участницжите се поставят от герещина до мраз, от безводие до постоянна влага. Това е оцеляване
  • 32 абе,

    4 2 Отговор
    Цялата чалгарска коалиция игра единствено за футбалеркото.Безлични люде,слугинажи.И Светльо по примера на ИванЧо Булкин/сам си призна във финалния епизод/ подари последната игра на Блажко.Уж не можа да запали огъня на финала.Булкин щял да пише....книга.Някои люде не могат да се поглед отстрани за да видят колко са жалки и смешни.Никой от участниците не знаеше как се играе оригиналния Сървайвър и затова все ги избиваше на /достойнство и предателство/ А пък продуцентите му изобщо не са наясно.Това нито е Игри на волята,нито Фермата,нито Ергенът.Абсолютно различа е.
  • 33 завистта е порок

    1 3 Отговор
    бе хора. Стига сте завиждали на човека! Ами спечели си парите по правилата на играта.
    Освен това, човека си беше искрен през цялото време.
    Той ли е виновен, че онези 13-те от журито ги хвана яд на момичето, а другото момче, действитено беше на резервната скамейка цял сезон и никой не го опозна, за да гласува за него. Всъщност, Благой, ако не беше на острова, едва ли щеше да спечели симпатиите на бившите си противници.
  • 34 ФАКТ

    4 0 Отговор
    три подарени игри...задкамерни уговорки за коалиции..влиза в предаването с коалиция от 12 човека...както каза гаджето на ЕРМИНА..САмо той имаше смелостта да каже истината пред камерата..как и защо благо ще стане шампион...човека предварително си е влязъл с негови хора..то всичко в това предаването беше предватително уредено..като във всяко друго де..той там пък мемей боеца..не можал да опознае Дани...ама той не е там да ви става гадже бе пичове...да не би някой пък да ви опозна вас останалите..освен това никой ли не разбра че това е игра..в един момент искаш не искаш трябва да гласуваш срещи свой приятел..това е неизбежно...благо до като беше в групата..постоянно беше в коалиции с някой и правеше уговорки и схеми....спря с тях защото го изпратиха на острова..ако не го бяха изпратили щеше да е същия играч като всички останали да лъже и да си играе своята игра..а той каза че никога не би предал негов човек..ехо 12 човека бяха твои хора...като останете към края 10 човека все твои хора..тогава какво ще прави..ще гласува за себе си ли..егати и лицемерието егати и чудото..,един месец беше там на екскурзия ...което се отнася и за приятелката му татяна ...и на края точно тези от които не ставаше нищо отидоха до финала ...и какво стана на последната игра..точно татяна и благо останаха 3-4...дефакто и дани и ермина ги победиха..което за пореден път доказа че те бяха по слаби ....но разбира се когато в прадаването всичко е уредено предварително ,,,гласуващите купени.