Last news in Fakti

26 Юли, 2023 11:32 2 330 2

Лана Дел Рей заработи като сервитьорка (СНИМКИ)

  • лана дел рей-
  • певица-
  • работа-
  • заведение-
  • ресторант-
  • обслужване-
  • сервитьорка

Феновете на певицата получиха нестандартно обслужване във верига за бързо хранене

Лана Дел Рей заработи като сервитьорка (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Последното нещо, което очакваме да видим в ресторанта за бързо хранене е личност, популярна по цял свят, да сервира храна и напитки там.

Но се намират и такива изключения. Като например Лана Дел Рей.

Според Deadline, изпълнителката е забелязана да дава смени в Waffle House - голяма верига ресторанти за бързо хранене в Америка, във Флорънс, Алабама. В социалните мрежи бяха публикувани снимки от нейни фенове, на които се вижда, че Лана Дел Рей носи стандартна за заведенията синя униформа и табелка с името си, докато обслужва клиентите.

Певицата същевременно спира работата си, за да даде автографи на хората, които са я разпознали и не се притеснява да позира за снимки с тях.

Съвсем наскоро Лана Дел Рей издаде своя албум Did You Know That There"s a Tunnel Under Ocean Blvd. Това кара част от феновете ѝ да смятат, че работата в ресторанта е част от ново видео към някоя от песните.

На този етап обаче все още няма официална информация защо изпълнителката е решила да заработва като сервитьорка в заведението. Като нищо може да се окаже и необичайна прищявка на изпълнителката да пробва нещо ново и различно за момент. Не е ясно и дали е запазила бакшишите, които е получила.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Форда 🇺🇸

    13 1 Отговор
    И това нещо срамно ли е!? 😡

    Ако беше заработила във Онлифенс щяхте друга песен да пеете, нали демоНкрати.

    Целият хейт срещу Елизабет започна, след като критикува Джоузеф Байдон и демоНкратическата партия. Такава злоба се изля срещу нея, че се върна в родния си щат. И там се чувства добре, сред Републиканци.

    Килограмите ги качи, защото се изчисти от наркотиците, които я караха да взима в Калифорния, за да се движи в средите на музиканти и артисти. В една от новите си песни, пее точно за това.

    Коментиран от #2

  • 2 само

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Форда 🇺🇸":

    убийсе