Last news in Fakti

29 Юли, 2023 19:22 1 647 3

Снуп Дог дари 10 000 долара на 93-год. жена, за да запази земята си (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • снуп дог-
  • дарение-
  • помощ-
  • съд-
  • дело-
  • възрастна жена

"Тя ми напомня за майка ми и баба ми", споделя рапърът като причина за доброто дело

Снуп Дог дари 10 000 долара на 93-год. жена, за да запази земята си (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Снуп Дог дари средства за кампанията GoFundMe за възрастна жена, която се бори да запази семейната си земя.

Представител на рапъра и предприемач потвърди, че той е направил дарение от 10 000 долара на Джоузефин Райт, чийто парцел на остров Хилтън Хед, Южна Каролина, е в центъра на съдебна битка със строителни предприемачи. Земята е собственост на семейството на съпруга на Райт от времето на Гражданската война, предава vesti.bg, позовавайки се на CNN.

"Направих го от сърце", казва Снуп Дог в изявление. "Тя ми напомня за майка ми и баба ми."

93-годишната Райт е съдена от строителен предприемач, който твърди, че нейната сателитна чиния, навес и закрита веранда пречат на строителството на планираните нови къщи, защото навлизат в техния имот.

Тя подава насрещен иск, в който твърди, че "постоянно се прилагат тактики на сплашване, тормоз, посегателство, включващи и този съдебен процес, с цел да я принудят да продаде имота си".

Борбата на 93-годишната жена е докоснала сърцата и на други известни личности. Тайлър Пери публикува информация за нея в своя акаунт в Instagram, като написа: "Моля, кажете къде да се появя и от какво имате нужда, за да ви помогна да се борите".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Урко

    1 2 Отговор
    Колко цигари са това!!!
  • 2 Сотир

    6 0 Отговор
    Бай урок,питай майка ти,тя знае.
  • 3 За размисъл

    3 0 Отговор
    Мм, да. Точно като нашите депутати, певци и певачки.