Last news in Fakti

10 Август, 2023 10:15 1 886 5

Коктейл от наркотици убил внука на Робърт де Ниро

  • робърт де ниро-
  • внук-
  • наркотици-
  • леонардо де ниро

19-годишният Леандро е починал от смъртоносна комбинация от наркотици, включително фентанил и ксанакс

Коктейл от наркотици убил внука на Робърт де Ниро  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Внукът на Робърт де Ниро е починал от смъртоносна комбинация от наркотици, включително фентанил и ксанакс, съобщава порталът Ти Ем Зи.

Според главния съдебен лекар на Ню Йорк Леандро де Ниро Родригес е починал от токсичните ефекти на фентанил, бромазолам, алпразолам (ксанакс), 7-аминоклоназепам, кетамин и кокаин. Съдебният лекар е стигнал до извода, че смъртта на Леандро е случайна свръхдоза.

19-годишният внук на Де Ниро беше намерен мъртъв от предполагаема свръхдоза миналия месец. Тогава полицаите съобщиха, че разследващите са открили пакетче кокаин, сламка с остатъци от дрога, две сини хапчета и седем правоъгълни таблетки, за които се смята, че са ксанакс.

Полицията съобщи, че Леандро е купил фалшив оксикодон и ксанакс само няколко дни преди смъртта си, като фалшивите таблетки оксикодон са били примесени с фентанил.

Официалната причина за смъртта съвпада и с думите на майката на Леандро, Дрена де Ниро, в социалните мрежи: „Някой му е продал хапчета с фентанил, за които е знаел, че са подправени, но въпреки това му ги е продал“.

Междувременно жената, за която се твърди, че е продала наркотиците на Леандро, е арестувана и обвинена, като я заплашват до 20 години затвор, пише още БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    7 2 Отговор
    И за това им трябваше цял месец?? Лелеее, че те дори българските следователи работят по-бързо, бе.
    А това, че тоя е пукнал от наркотици е ясно дори само снимката му да видиш.
    Какво нещастие. Колко рано го отне смъртта, още преди да се самоопредели от кой пол е.
  • 2 Вчера и

    1 1 Отговор
    други публикуваха . Те от семейството му искаха уединение . Наказание за търговеца . Инциденти има . В арт средите ни още няма такива работи .
  • 3 Ние пък

    5 0 Отговор
    си помислихме, че е прекалил с лимонадата и сладоледа!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БгТопИдиот🇧🇬

    0 0 Отговор
    местЯ го " Меката" на демонкрадцията-говедоленД!