Last news in Fakti

17 Август, 2023 13:15 3 884 14

Филип Аврамов: "Напоследък се налага да се оправдавам, че съм хетеросексуален."

  • филип аврамов-
  • хетеросексуален

Актьорът смята, че светът толкова се е променил, че в днешно време се налага да се обясняваш защо си бял и защо си хетеросексуален

Филип Аврамов: "Напоследък се налага да се оправдавам, че съм хетеросексуален." - 1
Снимкa: БГНЕС

Филип Аврамов явно напоследък е подложен на "кръстосан огън", защото е набеден за поддръжник на LGBT общността. Актьорът, който към момента е щастливо обвързан със сценаристката Христина Димитрова, даде интервю за "България Днес".

Той смята, че светът толкова се е променил, че в днешно време се налага да се обясняваш защо си бял и защо си хетеросексуален.

„Аз нямам нищо против хората с различна сексуалност, просто не виждам защо трябва да ни се натрапват някакви различия. Напоследък се налага да се оправдавам, че съм хетеросексуален. Нещата в момента се подменят много нагло. Все едно една сериозна пиеса да я преработиш в Покемон или Дора Изследователката. Аз сега родител 1 ли съм, или 2? Ако кажа, че съм едно, ще обидя майката и тя може да ме съди за дискриминация. По-косматият родител да е едно“ в типичния си шеговит тон коментира той.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Оправданието

    14 3 Отговор
    ти е в гащите.И всички момчета сме така,не си единственият!
  • 3 И кой

    4 1 Отговор
    се интересува кой с кого ?
  • 4 Редник

    19 2 Отговор
    Подкрепям Филип Аврамов. Наистина крещящото малцинство от друг вид човеци, ме притесняват с претенции, паради и ненавистта си към нормалните мъже, основно подчертавам мъже, защото към нормалните жени са по толерантни.

    Коментиран от #10

  • 5 явер

    7 1 Отговор
    Един комшия каза така за неговото дете. Какво да го убия ли, човек е, ако беше овца ще я заколя. Никой не е застрахован от такава ситуация. Пази Боже.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Наблюдател

    4 10 Отговор
    Фицата е изпаднал дотам, че прави халтура за да се хареса. Жалка работа.
  • 9 Александър

    5 3 Отговор
    Филипе, хората не гледат обвинително на теб, като разберат, че си хетеросексуален. Просто са изненадани.
  • 10 Артилерист

    4 8 Отговор

    До коментар #4 от "Редник":

    Колко гей парада се правят в България бе приятелю? 1,2, 5 10,52? Май говоренето за тях и за джендърите превишава хилядократно автентичните прояви и изяви. Вече всеки с включвал рейтинг се обявява за репресиран от джендърите и да активен борец срещу Истанбулската конвенция.
  • 11 Така ли

    2 3 Отговор
    Че на кого му дреме какъв е. За пръв път чувам за него. Дайте филмографията му. Така написано, ни в клин ни в ръкав, излиза, че е клик бейт - някой казал нещо. Със същия успех можше да е "някой се оправдава, че обича да пие уиски, а не одеколон Тройной"
  • 12 Макробиолог

    0 0 Отговор
    Обществото в тоя случай иска да знае Христина косата ли е,къде и колко?
  • 13 Ти да видиш

    5 2 Отговор
    Споко, Фица, Сорос си тръгва от Европа. Сега ще отива да прецаква Африка.
    LGBT+, ППДБ идеолозите, джендърняците и тем подобни извратеняци вече газ пикаят.
    От нас зависи дали ще се върнем към нормалното, и колко бързо ще стане това. Дано процесът на либерастоджендъризацията вече да не е станал необратим.
  • 14 Блатен Асечки

    0 0 Отговор
    Е тоа всичко само не и бял. Прилича на черен арап