9 Септември, 2024 09:53 2 237 8

Днес актьорът Филип Аврамов навършва 50 г. и учредява партия "ПЪН"

  • филип аврамов-
  • рожден ден-
  • юбилей-
  • партия

"Аз съм събирателен образ на всички български политици.", заявява Аврамов

Филип Аврамов е роден в София на 9 септември 1974 г. Завършва през 1997 г. НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност актьорско майсторство за драматичен театър в класа на проф. Енчо Халачев.

Работи в НДТ „Сълза и смях“ (1997), на свободна практика (1997 – 2000, 2001 – 2005), в Народния театър „Иван Вазов“ (2000 – 2001) и в Малък градски театър „Зад канала“ (от 2005). Гастролира в Театрална работилница „Сфумато“, РДТ „Смолян“, Държавен сатиричен театър, Театър „Българска армия“ и др.

Филип Аврамов е любимец на зрителите, познат от малкия екран с ролята си на Костадин в сериала „Домашен арест“, а също и с участията му в едни от най-популярните български филмови заглавия – „Кецове“, „Тилт“, „Шивачки“, „Писмо до Америка“, „Като за последно“, „Голата истина за група Жигули“, „Чичо Коледа“ и др.

"На 50-ата ми годишнина реших да празнувам с моите приятели, но да дам възможност и на феновете ми да бъдат част от купона, затова пуснах билети за събитието "Филип Аврамов – 50 години на сцена" в мрежата на eventim. Мога да заявя, че този концерт никога няма да се повтори. С бандата ще представим както авторски парчета, така и рок кавъри на популярни песни. В 20,00 ч. в кино „Кабана“ в парка на НДК стартираме с група ПЪН, които ще подгреят публиката с техните закачливи и нестандартни парчета, и ще продължим с купона, докато не ни изгонят.", заявява актьорът по повод днешния си юбилей.


Вижте какво споделя още Аврамов е интервю за в. "Телеграф"

- ПЪН е името и на партията, която казахте, че ще сформирате, наистина ли смятате да влезете в политиката?

- Партия Политическият Ъгъл на Народа, или накратко ПЪН, е партията, която ще учредя на 9 септември, малко преди концерта и която има за цел 1. Българският гражданин да има за кого да гласува, защото хората са доста объркани и 2. Да вземе държавната субсидия. За съжаление в последните дни истинският политически абсурд надмина нашите възможности и ние трудно можем да отговорим със сатира. Освен това си имаме собствени предпартийни сътресения – тъй като основаваме партията на 9 септември, а крайният срок за подаване на документи е 11 септември, ние сме поставени пред предизвикателството да съберем повече от 2500 членове, за да може да се класираме на предстоящите избори само за 2 дена! Ще направим всичко възможно, но използвам вашата медия, за да помоля ЦИК да вземе още едно соломоново решение и да ни направи толеранс да си внесем документите в петък, 13 септември, пък и една нумероложка ми писа съобщение, че тази дата кармично ми носи късмет.

- Вие самият виждате ли се като политик?

- Не просто се виждам, аз съм събирателен образ на всички български политици. Освен това театърът на абсурда ми е любим жанр, а в парламента има доста актьори, които с удоволствие го практикуват. Аз като човек, който не слиза от сцената в последните близо 40 години, съм напълно достоен да бъда сред тях. Ако не друго – поне мога да говоря високо и ясно.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    25 4 Отговор
    Само аз и пейката пред блока си немаме партийка! Хахахахха
  • 2 джурнал

    13 6 Отговор
    тоз много голям пън
  • 3 ганю

    11 8 Отговор
    циркаджия - пънер
    кръстоска между пън и дънер
  • 4 ганю

    7 7 Отговор
    интересно колко ли пънери
    ще гласуват и участват за таз партия
    доста дървени глави има в БГ ама...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БгТопИдиот🇧🇬

    0 0 Отговор
    Ка-ше.р)ния Фил има и добри роли.
  • 8 незнайко

    3 0 Отговор
    Много тъпа статия .