Last news in Fakti

3 Септември, 2023 15:56 1 955 10

Балерина, земеделец, актьор и Мис България са сред участниците във "Фермата 9"

  • фермата 9-
  • участници-
  • битки

След дълги и изтощителни кастинги 22-ма работливи, сърцати и изключително атрактивни мъже и жени ще влязат в предаването

След дълги и изтощителни кастинги 22-ма работливи, сърцати и изключително атрактивни мъже и жени ще влязат във „Фермата: Нишката на живота“. Всички те ще се върнат към корените си, ще създадат блага със собствените си ръце и ще се опитат да се преборят за голямата награда от 100 000 лева в предаването, което стартира на 4 септември от 20 часа по bTV.

В центъра на деветия сезон на най-българското риалити за първи път ще бъдат отборните битки, залагащи на екипния дух. Стопанствата ще се управляват по изцяло нови правила, а Арената ще прелива от емоции.

View this post on Instagram

A post shared by Фермата (@fermata.btv)

Актуалното издание събира по-млади участници, отколкото предишните сезони и отваря нова страница в историята на предаването, вплитайки вечните български традиции в динамиката на модерния свят. В следващите месеци 12 жени и 10 мъже ще трябва да създадат здрави нишки помежду си, да развият важни умения и да се впуснат в сблъсъци както със себе си, така и с конкурентите си.

Във „Фермата“ 9 състезателите ще бъдат разпределени в два отбора и ще защитават мястото си в риалитито при коренно различни условия, които ще изпитат волята им и ще ги променят завинаги.

Сред тях са земеделци, свързани дълбоко с българската земя и природолюбители, които не могат да си представят живота в големия, шумен град. Наравно с тях трудностите на селския бит ще преживеят хора на изкуството, сред които актьор, режисьор и балерина.

Предаването ще изправи пред предизвикателства и представителите на модерните професии - експерт в борбата с финансовите измами и софтуерен инженер, а една от най-красивите носителки на титлата Мис България ще смени короната с брадва. Допълнителен колорит сред участниците ще внесе легендарната Баба Дешка, прочута от предишни сезони с пиперливия си език и ненадминатите си гозби.

Гледайте първия, напрегнат и силно емоционален епизод на „Фермата: Нишката на живота“ на 4 септември от 20 часа по bTV.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🥳🐒🌶

    7 2 Отговор
    То пък този селски биг брадър кой го гледа 🤭
  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 2 Отговор
    Ако ще и космонавт да има, няма да има по-голяма простотия на екрана!

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мдааааа...

    6 2 Отговор
    Спермата 69
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Найк

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    То има куп прости шоута,предавания вечер,като за мен Маскираният певец е най смотаното и тъпо шоу.

    Коментиран от #7

  • 7 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Найк":

    Пълно е с такива простотии, черешката на тортата, шеф Манчев.... прав си, че няма смисъл да ги класираме по тъпотия!
  • 8 Хахаха

    4 2 Отговор
    Всичките са леки жени , които ще се излагат за пари!
  • 9 Поредната простотия за 9 път

    5 2 Отговор
    Излагация
  • 10 Емил

    1 2 Отговор
    Добро представяне за русофили!