Last news in Fakti

13 Септември, 2023 11:56 2 298 5

Бивша актриса: Джо Джонас искаше да му пращам голи снимки

  • джо джонас-
  • джонас брадърс-
  • развод-
  • актриса-
  • връзка-
  • софи търнър

Алекса Николас заяви, че за момче, идващо от силно религиозно семейство, Джо не се свенил да си поиска голи снимки

Бивша актриса: Джо Джонас искаше да му пращам голи снимки - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актрисата от детския сериал от ранните години на хилядолетието „Zoey 101“ Алекса Николас разкри в социалните мрежи, че музикантът Джо Джонас от „Джонас Брадърс“ е искал от нея да му изпрати голи снимки, когато са били тийнейджъри.

Николас, която в момента е на 31 години и е майка на две деца, отдавна се е отказала от кариера в киното и телевизията и сега е посветена на каузата да защитава правата на жените.

"Запознах се с братята Джонас, когато бяхме тийнейджъри. Именно в този период Джо започна да настоява да му изпратя мои голи снимки", написа в туит Николас.

По-късно тя направи уточнението, че не цели конкретна атака срещу музиканта.

"Направих този коментар, за да разкрия как представят мъжете в медиите – как се държат в публичното пространство и как се държат наистина зад затворени врати. Тийнейджърските ми години минаха в постоянни молби от момчета и зрели мъже да им изпращам голи снимки", написа Николас, цитирана от novini.bg.

Изказванията на Алекса идват на фона на новините, че Джо Джонас и съпругата му Софи Търнър се развеждат след 4 години брак и малко след като двойката се сдоби с второ дете. Според източници, приближени до Джо, той решил да прекрати брака им, след като дочул нещо, което Софи казала, докато не осъзнавала, че се намира до охранителна камера. Според фенове на двойката PR екипа на музиканта се опитва твърде много да очерни Софи покрай новините за развода, поради което те подозират, че вината всъщност е в него.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    8 0 Отговор
    Ужас, мъж да иска голи снимки от жена...
  • 2 Филю

    1 0 Отговор
    Просто е искал да лъска малкия Джонас, докато гледа хубаво котенце!
  • 3 Виктория

    2 0 Отговор
    Нима има изненадани?
    Поредния прикрит перверзник...
  • 4 ннннннннн

    1 0 Отговор
    Вместо снимана гола,по-добре да я е бил поканил у тях,да я съблече и да си я гледа, колкото поиска.
  • 5 Шве*стер Джендеров

    0 2 Отговор
    Настанаха времена, когато момче иска да види голо момиче "обществото" (разбирай медиите) го сочат с пръст и обвиняват в какво ли не... Виж мъж да иска мъж, жена - жена, мъж - момченце - няма проблем, това е демократично... Господ да пази България... от Америка и ЕС