Last news in Fakti

14 Септември, 2023 16:19 1 105 5

Джейсън Момоа влиза в ролята на Дракула в комедиен хорър

  • джейсън момоа-
  • дракула-
  • комедиен хорър-
  • нова роля

Заглавието на филма не е известно

Джейсън Момоа влиза в ролята на Дракула в комедиен хорър - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Може би още дълго няма да разговаря с риби, но очевидно ще разговаря с много прилепи. Източници на „Jiant Freakin Robot“ съобщават, че Джейсън Момоа е получил ролята на Дракула в предстоящ комедиен филм на ужасите, който засега остава без заглавие. Никълъс Столър, съавтор на прочутия комедиен сериал " Platonic", е ангажиран с режисурата.

Джейсън Момоа вероятно не е първата звезда, за която феновете се сещат, когато обмислят кастинг за Дракула. По-скоро сме свикнали да го виждаме в ролята на екшън герои и варварски военачалници с голи гърди. Наред с другите физически характеристики, с които е известен, звездата от "Аквамен" е красив и има дълга, тъмна коса. Феновете на Джейсън Момоа никога не са се оплаквали, че е труден за гледане, а Дракула е известен като невероятно съблазнителен персонаж. Момоа може би е малко по-едър, отколкото беше Никълъс Кейдж в "Ренфийлд" или Гари Олдман в "Дракула" на Брам Стокър, но правилният костюм може да направи чудеса.

Да не говорим, че Джейсън Момоа, който играе Дракула в комедиен хорър, се вписва в посоката, в която иска да се развива кариерата му. Говорейки в предаването Jimmy Kimmel Live миналата година за игралния си филм „Slumberland“ на Netflix, Момоа каза, че за първи път е играл в комедия и че е готов да прави още много неща в тази посока.

Това вероятно е било очевидно за всеки, който е гледал изпълнението на Момоа в ролята на злодея Данте в тазгодишния "Бързи и яростни 10". Въпреки че критиците не бяха особено благосклонни към последната глава от франчайза, образът на Момоа на забавния и ярък злодей редовно беше отбелязван като едно от най-добрите неща във филма.

Още през 2021 г. Момоа и колегата му от "Дюн" Дейв Баутиста на практика пожелаха създаването на екшън комедия за приятелско ченге, като споменаха идеята в Twitter. Заглавието на филма не е известно, но първоначално се планираше снимките му да започнат на Хаваите тази година. Всички признаци сочат, че ролята на Джейсън Момоа като Дракула е само една от многото предстоящи комедийни роли на звездата.

Момоа ще се снима в адаптацията на видеоиграта „Minecraft“, в която несъмнено ще има силен комедиен елемент, пише vesti.bg. Още през 2017 г. Varietyсъобщи, че Момоа и Уил Ферел ще си партнират в комедия, в която ще играят баща и син.

Момоа ще се присъедини към Райън Рейнолдс, Обри Плаза и Винс Вон за сливането на живото действие, анимацията и приключението "Приятели на животните". Сюжетът все още е в тайна, така че не се знае със сигурност дали става дума за комедия, но като се има предвид останалата част от актьорския състав, филмовите анализатори са готови да заложат сериозни пари, че не става дума за сълзлива драма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    0 0 Отговор
    Сатанистки изг ъзи-ци !

    меид ин сатанхоливуд !
  • 2 Здрав

    0 0 Отговор
    Комедиен хорър... велик жанр!

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Соваж бейби

    2 0 Отговор
    Повече ще му ходи Кинг Конг или нова версия на Чубака без да слгат маска или лепят косми.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.