Last news in Fakti

24 Декември, 2023 18:22 2 108 1

Джейсън Момоа влиза в ролята на Аквамен за последен път

  • джейсън момоа-
  • аквамен-
  • роля-
  • dc-
  • супергерои

Продължението на "Аквамен" слага край на една ера, а бъдещето на Момоа като Артър Къри е под въпрос

Джейсън Момоа влиза в ролята на Аквамен за последен път - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Изпълнителният директор на DC Studios Хилс Сафран отговори на въпроси на Hollywood reporter за това дали Джейсън Момоа ще продължава с въплъщението си в Краля на Атлантида. Той призна ключовата роля на актьора за преосмислянето на героя, като поясни следното:

"Когато мисля за Джейсън в тази роля, той е единственият Аквамен", заяви Сафран. Той обясни как, когато Джейсън Момоа за пръв път се е заел с ролята, е бил познат като Хал Дрого от първия сезон на "Игра на тронове" и е прекарал последното десетилетие в това да преоткрие себе си, за да бъде изиграе перфектно Артър Къри, който след тежки изпитания и приключения трябва да стане краля на Атлантида.

Въпреки че Сафран ролята на Джейсън Момоа като Аквамен, това очевидно не е достатъчно, за да го задържи за евентуални бъдещи филми на DC. Подобна съдба вече застигна Хенри Кавил, който изигра запомнящ се Супермен, както и Бен Афлек, който се нарежда до бележити актьори, влезли в обувките и скъпите джаджи на Батман.

Откакто Сафран и Джеймс Гън поеха поста на съизпълнителни директори на DC Studios миналата година, двойката замисля своя собствена версия на DCU, която напълно пренастройва всичко, създадено от студиото през последните 10 години.

"Аквамен и изгубеното кралство" бележи официалния край на DCEU, а сладко-горчивият момент за съжаление е малко неубедителен, като първите отзиви отразяват неблагоприятни реакции. Филмът с Джейсън Момоа в главната роля и под режисурата на Джеймс Уан в момента има рейтинг от едва 38% от критиците в Rotten Tomatoes.

The Hollywood Reporter описва продължението като "разочароващо придържащо се към формулата".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех !

    2 1 Отговор
    Тоя тепа на Азис.