Last news in Fakti

17 Септември, 2023 09:14 3 830 8

Първият български кулинарен сериал „Алея на славата“ започва на 26 септември

  • алея на славата-
  • кулинарен сериал-
  • кулинарно шоу-
  • сериал-
  • нова телевизия-
  • премиера

В телевизионното кулинарно приключение ще играят Радина Боршош, Мак Маринов, Свежен Маринов, Деян Донков и други добре познати звезди

Тази есен NOVA ще представи на зрителите най-новия сериал в портфолиото си - „Алея на славата“. Модерната поредица за цялото семейство ще стартира на 26 септември в 20:00 часа по NOVA и ще се излъчва всяка седмица от вторник до четвъртък.

„Алея на славата“ е първият български сериал, който ще пренесе зрителите в няколко ресторанта и ще разкрие тайните в кулинарната сфера. Нагорещените кухни обаче ще се превърнат във фон на разтърсващата любовна история между младите и амбициозни готвачи Али и Милен. В техния образ се превъплъщават талантливите актьори Радина Боршош и Мак Маринов. Силният сценарий ще постави персонажите в „Алея на славата“ пред неочаквани изпитания, свързани с любов, изневяра, семейни конфликти, борба за оцеляване, щастие и признание- и всичко това през призмата на готварската професия. На преден план зрителите ще видят също темите за поколенческите различия, силата на приятелството, интригите в подземния свят и политиката, както и безпощадната конкуренция в кулинарния бранш.

„Правим този сериал с много желание и любов. Стараем се всичко да е изпипано до последния детайл, за да можем да представим на зрителите един продукт на изключително високо ниво. Снимаме сериала като кино филм – със същата техника и начин на работа. „Алея на славата“ е различен и много интересен проект. Сигурен съм , че зрителите ще се убедят в това“, споделя режисьорът Виктор Чучков.

В силния актьорски състав на сериала влизат доказани актьори, познати от телевизионния екран и театралната сцена Деян Донков - Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, Радина Кърджилова, Мария Сотирова, Константин Еленков, Сара Драгулева, Борислав Чучков, Ясен Атанасов, Стефани Ивайло, Александър Евгениев, Йордан Ръсин, Васил Витанов и други.

Продуцент на „Алея на славата“ е Светлин Нейнски, а историята е дело на главния сценарист Борислав Захариев и целия му екип от млади, но утвърдени сценаристи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    8 0 Отговор
    Въъх..... слугинският персонал ще се прави на шефове и звезди , а тези , които трябва да са господарите , защото плащат масрафа , кършат пръсти , и се впечатляват , като в " Новите дрехи на царя " !!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Винкело

    4 0 Отговор
    Божке-е-е, прочетох "културен" сериал...
  • 5 цербер

    4 0 Отговор
    Радина Боршош е актриса,а не актьор.
  • 6 любител

    6 0 Отговор
    какъв български сериал бе като гледам от изброените лица има само едно бъгарско име. хахаха.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.