Last news in Fakti

26 Септември, 2023 15:32 4 120 3

Кралица Рания дала ценен съвет на снаха си преди сватбата (ВИДЕО)

  • кралица рания-
  • йордания-
  • съвет-
  • брак-
  • семейство-
  • сватба-
  • снаха

Кралицата на Йордания подготвила избраницата на сина си за живот, който непрекъснато ще привлича общественото внимание

Кралица Рания дала ценен съвет на снаха си преди сватбата (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кралица Рания дала мъдри съвети на снаха си Раджва Алсейф точно преди да се омъжи за сина ѝ, съобщава dir.bg, цитирайки "People".

Миналата седмица, докато беше в Ню Йорк за Общото събрание на ООН, кралицата на Йордания се присъедини към "Today", където обсъди как мобилните телефони и социалните медии влияят на нейното семейство.

"Това е светът. Технологиите са навсякъде около нас. Не можете да се борите с тях напълно, но трябва да ги регулирате", каза тя.

По време на разговора кралица Рания обясни как като майка е наясно с негативните ефекти на технологиите. "Мисля, че става дума повече за ценностите, които внушавате на децата си за самите тях - самочувствие, дисциплина, всички тези неща са важни и това ще определи как те взаимодействат с технологиите", допълни тя.

Кралицата, която блести със забележителна красота и обаяние, е майка на четири деца: принц Хюсеин, принц Хашем бин Абдула, принцеса Салма бинт Абдула и принцеса Иман бинт Абдула. През юни 28-годишният престолонаследник Хюсеин се ожени за годеницата си Раджва в Аман.

"Точно преди синът ми да обяви годежа си, едно от първите неща, които казах на Раджва беше, че няма такова нещо като рейтинг със 100% одобрение. Винаги ще има хора, които са против вас, и съветът, който искам да ти дам, е: "Моля, опитай се да не четеш коментарите".

Според Рания хората, които коментират с негативизъм са нещастни в собствените си животи и затова посъветвала снаха си да не поема тяхното нещастие, защото това би разклатило увереността ѝ.

Според нея децата трябва да има здравословни навици, не непременно да стоят далеч от телефоните си, но да имат и други дейности.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    16 2 Отговор
    занимавате народа с ПРОСТОТИИ... продажни слуги на американците...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.