Last news in Fakti

29 Септември, 2023 13:15 2 764 7

Бившият съпруг на Меган Маркъл е бил "съкрушен" от развода им

  • меган маркъл-
  • бивш съпруг-
  • тревър енгелсън-
  • развод-
  • съкрушен

А тя му върнала сватбения и годежен пръстен по пощата

Бившият съпруг на Меган Маркъл е бил "съкрушен" от развода им - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бившият съпруг на Меган Маркъл Тревър Енгелсън е бил "съкрушен", след като херцогинята му поискала развод, пише "Mirror". Бившата актриса и филмовият продуцент се разведоха три години, след като вдигнаха сватба през 2011 г.

Към днешна дата тя е омъжена за принц Хари, а Тревър е женен за диетоложката Трейси Кърланд.

Връзката му с Меган привличаше внимание през годините и се твърдеше, че той е бил "съсипан" от развода им, а тя му върнала сватбения и годежен пръстен по пощата. Източник заяви пред списание "Bella": "Когато тя каза на Тревър, че иска да се разведе, той беше съкрушен". Твърди се, че по това време продуцентът се е свързал с бащата на Меган - Томас Маркъл, и че не е знаел "дали се е объркала".

Близък до Енгелсън споделя пред "Mirror", че бившият ѝ правил опити да се свърже с общите им приятели и познати, като ги пита "какво се е объркало", че Меган вече не желаела да е негова съпруга, с надеждата, че на тях им е казала причината. Източникът допълва пред изданието, че "му е било необходимо известно време, за да се възстанови". Освен разстроен от раздялата, също трудно му било да приеме новия ѝ брак с принца. Според кралският експерт Нийл Шон, който е автор на книгата "От А до Я на Хари и Меган" бившият мъж в живота на Меган през 2023 г. получавал множество оферти да напише книга, която описва отношенията им, пише сп. "OK", цитирано от dir.bg.

След новината за новия ѝ мъж - Хари, Тревър - който е основал продуцентската компания "Underground" - е "продължил напред", допълва още запознатото лице. Твърди се, че филмовият продуцент има две деца от съпругата си Трейси.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истина ти казвам

    13 0 Отговор
    Таа е истинска златотърсачка! Миньорка! Опитна при това!
  • 2 надарена кака

    7 0 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 3 Петя

    11 0 Отговор
    Сълзите, драги мои Тревър, по Мегън са излишни, благодари се на съдбата, че си се отървал от тая хитра лисичка и няма смисъл за постоянна тъга по нея.
  • 4 Бибитко

    6 0 Отговор
    Как иначе опитната сексуална лъвица Меган Маркъл щеше да стане херцогиня, ако бе омъжена за някакъв си филмов продуцент?! Тя явно е била вдъхновена от опита на своята знаменита предшественичка и сънародничка Уолис Симпсън, заради която Едуард Осми се отказва от короната след само една година престой на английския трон през 1938-ма година.

    Коментиран от #6

  • 5 разбира се

    4 1 Отговор
    Ма такава убъфцъ, как да я прежалиш?
  • 6 нали разбирате, че

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бибитко":

    такава информация е нужна за Мегън, защото ПАК съвсем я забравиха. И всякак може да се сътвори. И какво да й помниш?
  • 7 жорко

    0 0 Отговор
    До №6 .Помним,помним,50% е негърка.