Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 11:58 1 660 4

Филип Буков не крие, че е хипохондрик

  • филип буков-
  • актьор-
  • лекар-
  • откраднат живот-
  • хипохондрия

Младият актьор често посещава най-различни лекари

Младата надежда на театъра и киното Филип Буков, който се сдоби с популярност покрай сериала „Откраднат живот”, много обича да ходи на лекар. Актьорът признава, че е хипохондрик и често му се случва да обикаля медицинските кабинети дори при най-малката болежка. Той е редовен посетител на болничните заведения и заради манията си по екстремните изживявания. Артистът неведнъж е трошил различни части от тялото си, минавал е и през няколко операции на крайниците.

Неотдавна Буков се контузи на морето, където беше на почивка с приятелката си Ива. Инцидентът се случил, докато се опитвал да кара кайтсърф. Отървал се без сериозни последствия, но със счупен нос и пръст. В миналото обаче е стигал и до хирургични интервенции.

„Чупил съм си крака на 6 места, имам операции, железа по себе си. Имам скъсани сухожилия на дясното рамо, което го вадих два пъти с мотоциклет, на едното коляно нямам менискус и кръстна връзка", разказвал е артистът за преживяванията си. Вследствие на травмите той развил хипохондрия и сега се втурвал към лекарския кабинет при най-незначителното неразположение.

Както и ясно му личи, Филип е запален по фитнеса от години. Практикува различни спортове като бокс и колоездене. Покрай страстта си към спорта той е решил да започне бизнес с хранителни добавки. Ето какво споделя Буков за новото си начинание:

„Здравейте, познавате ме като актьор, може би сте ме виждали в залата или за първи път чувате за мен. Определям се като човек, който живее на високи обороти. Още от детска възраст се занимавам с редица спортове (сноуборд, бокс, колоездене, кайт, мотоциклетизъм). С напредване на времето насочих тази енергия към професията си на актьор, но спортът продължава да бъде неразделна част от моя живот. През годините съм опитвал много и различни добавки, но всички те са или твърде скъпи и труднодостъпни, или не работят добре, или просто не ми допадат като вкус”

Звездата от сериалите „Откраднат живот” и „Татковци” казва, че е отнело повече от година, докато разработи продуктите си и ги пусне на пазара. Филип се срещал с много технолози, които провели редица тестове и изследвания. Сега представя добавките като изчистени формули с високо качество.

След участието си в „Сървайвър”, където се разболя и се стопи до неузнаваемост, Буков успя да върне добрата си форма и пак да напомпа мускули. Както всеки артист, и на него суетата на му е чужда – обича да изглежда добре и да се хвали с постиженията си. Филип се фука още, че напоследък интересът на дамите към него се е засилил. Често му се случвало доста по-възрастни от него жени да го свалят. Последната, която му налетяла в столично заведение, била около 50-те, но добре сложена и с привлекателна визия. Актьорът обаче е верен на половинката си Ива и не си помисля да ходи по чуждо.

Преди около месец Буков намекна в социалната мрежа, че има намерение да минава под венчило. Той показа снимка на красив пръстен, наподобяващ годежен, на ръката на приятелката си. Според запознати честите инциденти и контузии го накарали да се замисли за смисъла на живот. В края на годината той ще навърши 30. Усещал, че му е време да улегне и не искал да отлага повече. Хора от обкръжението на Филип издават, че той се чувствал готов да се обвърже сериозно, дори официално. Предстои да видим дали наистина ще има сватба или двойката ще си остане на ниво „сгодени”.

Хубавицата Ива не е популярна в публичното пространство. Известно е, че учи последна година в Софийския университет и иска да се занимава с реклама. С актьора са заедно от една година и той не крие, че е много влюбен в нея.

Първата среща на двойката се състояла в софийски клуб, където артистът бил провокиран от външния вид на красавицата. Тя се направила на недостъпна, с което още повече привлякла вниманието му. Провели нeколкоминутен разговор, а по-късно се намерили в социалната мрежа и започнали да си пишат. Oтношенията им се развили съвсем естествено. Докато се осъзнаят, вече се носели на крилете на любовта.

Буков е имал и други сериозни връзки в миналото. Най-дългата продължила цели 9 години с ученическата му любов, но се разпаднала заради различните житейски възгледи на участниците в двойката, както и заради несходство в характерите. Сега положението било по-различно, защото Филип се намирал в друг етап от живота си – вече не му се ходело по жени и искал да се отдаде само на една, пише "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    7 1 Отговор
    Поредния анаболен мунчо. На 45-50 ще гушне чемшира от сърдечна недостатъчност, понеже химията не прощава!

    Коментиран от #2

  • 2 Хмм

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мнение":

    Много му даваш
  • 3 Aлфа Bълкът

    5 0 Отговор
    Който не е бит като малък, ще бъде е БАН като голям!
  • 4 И кой му пречи

    4 0 Отговор
    Да ходи. Колкото повече доктори, толкова повече болести ще му "намерят".