Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 08:53 1 456 13

Адел призна, че е била "почти алкохолик"

  • адел-
  • алкохолик-
  • зависимост

Но от повече от 3 месеца е спряла да пие

Адел призна, че е била "почти алкохолик" - 1
Снимкa: Shutterstock

Адел разкри, че е спряла да пие преди три месеца и половина, докато говореше на концерта си във Вегас този уикенд.

Тя заяви, че е била "почти алкохолик", когато е била на 20 години, и призна, че намира новооткритата си трезвеност за "скучна" и призна, че "алкохолът ѝ липсва", пише vesti.bg.

35-годишната Адел каза: "Спрях да пия преди три месеца и половина. Скучно е. Искам да кажа, че през голяма част от двадесетте си години бях буквално на границата на алкохолизма, но толкова много ми липсва. Изключих и кофеина.“

През март Адел разкри, че веднъж е изпила четири бутилки вино преди обяд по време на COVID-19. Докато правеше признанието, тя държеше чаша вино на сцената в Лас Вегас.

Според "Дейли Стар" тя е казала на феновете си в събота вечерта: "Спомням си, че когато дойдох тук в COVID, при блокирането, беше 11 ч. сутринта и аз определено бях изпила четири бутилки вино."

Но въпреки че от известно време не пие, Адел планира седмица на партита между концертите си във Вегас заради сина си Анджело, който в четвъртък навършва 11 години.

Това е бърза промяна в живота на певицата, която признава, че повечето седмици между концертите ѝ са "скучни" и често се усамотява в имението си в Лос Анджелис.

Адел разкри по време на концерта си този уикенд: "Тази седмица синът ми навършва 11 години. Можете ли да повярвате? Предстои ни натоварена седмица, в която ще го отпразнуваме. Той много прилича на мен, защото аз приемам рождения си ден много сериозно. Така че това е цяла седмица или месец празнуване, към което мисля, че всеки трябва да се отнася така към рождения си ден."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умирам от смях

    10 0 Отговор
    Някога е била почти девствена също
  • 2 да де

    14 0 Отговор
    У наше село на почти алкохолиците им викат пияници.
  • 3 Соваж бейби

    11 0 Отговор
    За пияницата няма почти как го прави пие пълна чаша скоч на две глътки сега ,а преди на екс ?
    Страхотен глас признавам и го,ама с песните си раздава само депресия и негатив на хората !Първата и песен още Adele - Hello си казах тази жена има нужда от пси терапия другите и песни не са по различни.Ако и обърнеш внимание трябва се разплачеш те вкарва в меланхолия не да я слушаш с кеф.Винаги съм казвала на артистите да пеят весели неща позитивни ,хората да се радват ,танцуват живота е достатъчно труден за да слушаш някой и от клуб депресия в момент за релакс

    Коментиран от #8

  • 4 глоги

    5 1 Отговор
    Адел призна, че е била "почти алкохолиЧКА".
  • 5 Много е сурова към

    0 1 Отговор
    себе си.
  • 6 Механик

    6 1 Отговор
    "почти алкохолик" е като почти джендър, железна дъска, почит бременна, мокра вода и пр.
    п.п.
    Абе, коя е тая тлъстина?
  • 7 зелен петел

    3 1 Отговор
    Сурова е,не може да е сготвена.
  • 8 един от стадото

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    ходи ли още със столчето си на концертите си, скоро не съм я гледал. Да вземе да излиза с успоредка и халки на концертите си. Ще ги засенчи всичките. Те така или иначе я карат на монолози и биографии 2/3 от времето си горе на подиума и накрая пуснат едно две стари парчета на синбек. Иначе е страхотен глас. В кола се слуша най добре, увлича като река на магистралата

    Коментиран от #9

  • 9 Соваж бейби

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "един от стадото":

    На концерти не съм я отразявала нямам спомен да е идвала ,сигурно е гостувала да попее на англичаните живущи тук ,не е сюксе.От години само на рап концерти ходя ,изключения Металика и нещо рок което си заслужава.В колата е изключено звук максимум ,бас аз и децата сме шефове,мъжо няма думата само кара колата радио скайрок там тук таме нещо западно да не кажат че има дискриминация ама спирам радио и фр.рап от телефона другото е боза .

    Коментиран от #12

  • 10 Идън

    4 1 Отговор
    Първата песен, която ме впечатли беше,, Rolling in the Deep,,- това е от албум 21- т.е. преди да отстрани полипите по гласните си струни- ,, Hello,, e от албум 25 - гласът и вече е друг. Тя пее в своя вокален диапазон от три октави- т.е в средата и никога в горна.От В2 до D6. Това е еднообразие и повече не успя да ме впечатли.Бони Тейлър получава дрезгавината след операция и си е мислела, че хората няма да я приемат с този глас. Всъщност се получава точно обратното.Да си припомним и други гласове- този на Джо Кокър и Леми... възможно е да са ошкурени от огнена вода - но в същото време уникални.За гласа на Адел не мога да кажа същото.

    Коментиран от #11

  • 11 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Идън":

    е това е музикален педагог. Браво

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Идън

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "един от стадото":

    E, чак пък педагог... просто имам база за сравнение.