Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 15:31 12 664 1

Дъжд от пари ще завали за две зодии до дни

  • пари-
  • финанси-
  • хороскоп-
  • късмет-
  • зодия-
  • зодии

Астрологът Павел Глоба обещава невероятни финансови постъпления за някои късметлии от зодиака

Дъжд от пари ще завали за две зодии до дни - 1
Снимка: Shutterstock

Известният руски астролог Павел Глоба предрече значителен финансов късмет за две зодии в края на месец октомври. Те ще се превърна в любимците на Съдбата и животът им ще се промени кардинално към по-добро. Невиждано щастие ще се стовари върху тях, късметът ще ги преследва навсякъде, а враговете им ще умират от завист, пише jenata.blitz.bg.

Ето под кои зодиакални знаци ще бъдат особено зарадвани скоро:

Телец

Представителите на този земен знак трябва да приемат неочаквано предложение, което ще касае нова работа или интересен проект. Павел Глоба вярва, че участието в тази авантюра ще подобри финансовото им състояние и ще доведе до нови познанства, които ще изиграят огромна роля в живота им.

Ако Телците приемат даровете на Вселената с благодарност и изразходват разумно получените пари, финансовият успех ще остане с тях за дълго време. "Доверете се на промяната, тя ще направи живота ви по-добър", съветва астрологът.

Рак

Представителите на водния знак могат да получат дълго чаканото изкачване по кариерната стълбичка. Повишението ще разреши стари проблеми и ще им покаже правилния път.

Павел Глоба вярва, че благоприятният период за Раците ще продължи до края на 2023 г. "Опитайте се да разрешите всички трудни въпроси през това време", призовава той.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алена

    1 1 Отговор
    И на мене така ми показват картите!