Last news in Fakti

22 Октомври, 2023 11:48 2 133 1

Владо Михайлов с нова песен - вдъхновена от спасяването на Сашко от Перник

  • владо михайлов-
  • нова песен-
  • сашко-
  • перник-
  • вдъхновение

Победителят от "Като две капки вода" наскоро приключи първото се национално турне

Победителят от "Като две капки вода" и любим актьор от сериала "Братя" Владимир Михайлов се похвали с нова песен. Любопитно е, че тя е вдъхновена от спасяването на Сашко от Перник. Михайлов наскоро приключи първото се национално турне, но всичко за него тепърва предстои.

Той направи песен, вдъхновена от спасяването на Сашко от Перник. Тя носи името "Изгубен", а в нея участие взимат и група "Сленг".

"Спасителите на Сашко - Милко и Веско са нашите вдъхновители за видеото. Много ни помогнаха и с локациите, с екипировката и със съвети. Без тях нямаше да може да се справим", сподели ВЛадо Михайлов в ефира на NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха ха ха ха

    2 1 Отговор
    А аз пък изкарах чисто нова пръдничка току що вдъхновена от първото национално турне на тоя с брадата....как му беше името там