Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 13:31 3 146 9

Костюмът на Меган Фокс за Хелоуин ядоса протестиращите режисьори и сценаристи (СНИМКИ)

  • меган фокс-
  • машин гън кели-
  • хелоуин-
  • профсъюз-
  • актьори-
  • костюм

Меган Фокс и годеникът ѝ Машин Гън Кели се вдъхновиха от героите от "Убий Бил" за хелоуинските си костюми

Костюмът на Меган Фокс за Хелоуин ядоса протестиращите режисьори и сценаристи (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Провокативната актриса Меган Фокс пак стана обект на критики заради облеклото си, след като публикува снимки на костюма си за Хелоуин и дори отбеляза SAG-AFTRA - профсъюзът, представляващ актьорите, които стачкуват срещу някои от най-големите студия в Холивуд. Публикацията ѝ не съдържаше никакъв текст, а единствено отбелязването на синдикатите.

Гилдията на екранните актьори отправи предупреждение към представителите на киното относно плановете им за костюми за тази година, пише Нова телевизия. SAG-AFTRA пусна изявление относно костюмите по-рано през октомври.

„Нека използваме нашата колективна сила, за да изпратим силно и ясно послание дo индустрията, че няма да популяризираме тяхното съдържание без честен договор. Изберете костюми, вдъхновени от обобщени герои и фигури (призрак, зомби, паяк и т.н.). Не публикувайте снимки на костюми, вдъхновени от филмово съдържание“, призова Съюзът.

Въпреки това, Меган Фокс никак не се съобрази с инструкциите на синдиката и интернет потребителите не останаха доволни от това.

Меган Фокс и Машин Гън Кели обаче бяха облечени за годишното парти Casamigos Tequila Halloween в Бевърли Хилс с костюми, вдъхновени от кино хита на Куентин Тарантино - "Убий Бил".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    3 1 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 2 Мнение

    13 1 Отговор
    Който празнува Хел..ин, възхвалява злото, демоните и всичко гнусно по земята, поради което не прави добра услуга, нито на себе си, нито на близките си!
    Престанете да празнувате сатанински празници!!!

    Обърнете се с покаяние, любов и молба за прошка към нашия Господ и Спасител Иисус Христос!

    Коментиран от #3

  • 3 Празнуващ Хелоуин

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    Хелоуин е много як купон за съвременни хора 🎃 заблудените не са длъжни да се забавляват, могат да си се молят на господа колкото искат 😆

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Никос

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Празнуващ Хелоуин":

    Забравил си откъде си тръгнал.

    Коментиран от #5

  • 5 Боби Млякото

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Никос":

    Изпържено мозъче.. 3 секунди да помни са му множко..
  • 6 Русенец

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Празнуващ Хелоуин":

    ......престъпваха закона Ми и оскверняваха светите Ми вещи; не правеха разлика между свето и скверно, нито показваха на хората различието между нечисто и чисто; и криеха очите си от съботите Ми;..... - Езекиил 22-26
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 не не

    0 0 Отговор
    тия са много жалки и гнусни направо отврат и гняс повръща ми се
  • 9 лош съм

    0 0 Отговор
    хел..ин сее зло , по начало ми кажете какъв е смисъла да пращаш детето си да проси бонбони (от непознати), което е адски далече от светогледа ни ,а ако ганьо не чуе звънеца да му направиш мръсно ? не го разбирам , но видя ли да се правят мизерии и безчинства ще бия наред