Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 15:58 1 034 6

Без домашно насилие на екрана: Хоумър Симпсън повече няма да души сина си Барт

  • семейство симпсън-
  • хоумър симпсън-
  • барт симпсън-
  • домашно насилие-
  • душене-
  • дете

"Времената се промениха", констатира Хоумър в скорошен епизод на "Семейство Симпсън"

Без домашно насилие на екрана: Хоумър Симпсън повече няма да души сина си Барт - 1
Снимка: Shutterstock

След като се излъчва на екран вече 34 години "Семейство Симпсън" премахна безсмисленото насилие сред членовете на анимационното семейство. Хоумър повече няма да души Барт, предаде IGN.

По време на третия епизод от 35-ия сезон, който беше излъчен на 22 октомври, Хоумър разкрива, че най-накрая е променил начина, по който се отнася към единствения си син, когато двамата с Мардж посещават новия им съсед Тeйър. След като се представя на новодошлия в Спрингфийлд, Тейър коментира колко здраво е ръкостискането му.

"Виждаш ли, Мардж, душенето на момчето се отплати", отговаря Хоумър. "Просто се шегувам", добавя той. "Вече не го правя. Времената се промениха."

„Току-що разбрах, че след повече от 30 години "Семейство Симпсън" най-накрая е оттеглило дългогодишната си шега с Хоумър, който души Барт. Отне им достатъчно време“, коментират зрители в Туитър.

Времената със сигурност са се променили, а това няма как да не бъде отразено в шоуто, което се справя отлично в следенето на тенденциите и нагласите в обществото. Справка показва, че последният път, когато Хоумър души "момчето", е в 31-ви сезон, който се излъчваше между 2019 и 2020 г. Това е било тема на спорове и много преди това, като Хоумър е посещавал "курс за обогатяване на бащинството" в епизода от 22-ри сезон "Love is a Many Strangled Thing", излъчен през далечния март 2011 г.

По време на епизода баскетболист, изигран от бившата звезда на НБА Карим Абдул Джабар, преподава на Хоумър урок: той души патриарха на "Семейство Симпсън", за да му покаже какво точно е усещането, преди да покани и други да се присъединят, припомня БГНЕС.

Резултатът? Хоумър вече не смее да души Барт.

Въпреки че противоречивата шега е обсъждана и преди, някои фенове на "Семейство Симпсън" все пак не бяха доволни, когато Хоумър разкри, че е променил поведението си. Други обаче изтъкнаха, че в по-късните сезони все по-рядко се вижда Хоумър да души Барт.

"Хората, които се оплакват, че "Семейство Симпсън" се е променило, но не са гледали новите епизоди, трябва да знаят, че от 2000 г. насам е рядкост Хоумър да души Барт, а последният път, когато го направи, беше преди повече от четири години", твърди фен на предаването в социалните мрежи. "По-важната история е, че сериалът отново успя да стане забавен".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 новото зло

    11 2 Отговор
    на толерасти ми мирише ама яко
  • 2 Милен

    9 2 Отговор
    Дано неолибералите не съсипят и туй сериалче, писна ми да гледам политкоректни продукции.
  • 3 Иначе извън домашна среда

    11 1 Отговор
    разстрели , убийства и садизъм си е съвсем в реда на нещата 24 ч. по ТВ, нали ?
  • 4 верно ли

    5 2 Отговор
    ако ми бях казали, че 2023 новините ще са за детски анимации щях да си прерережа вените под течаща вода още през 2005. боли ме за тъпите американци

    Коментиран от #5

  • 5 Милен

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "верно ли":

    Има разлика между анимация и детска анимация, "Семейство Симпсън" никога не са били детска анимация, ама ти от къде да знаеш.
  • 6 А яко

    0 0 Отговор
    Пенделско плющене ще има ли? По еврогейски тертип.