Last news in Fakti

20 Ноември, 2023 13:49 2 485 6

Бившата съпруга на Фил Колинс продава вещите му на търг

  • фил колинс-
  • бивша съпруга-
  • лични вещи-
  • на търг

Търгът включва пианото Yamaha на Фил, както и неговия джубокс Wurlitzer

Бившата съпруга на Фил Колинс продава вещите му на търг - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Пианото и вещи на Фил Колинс са част от търг на стойност 4 милиона долара, организиран от бившата му съпруга. 72-годишният певец на "You'll Be in My Heart" се жени за 49-годишната Ориана Севи през 1999 г., а през 2006 г. се развеждат след раждането на двама сина. Сега тя продава негови вещи, включително бижута.

Севи разказва пред изданиет "Page Six" за продажбата, която според експерти ще възлезе на 4 млн. долара: "Боли ме да се разделя с тези скъпи предмети, но наскоро смених жилището си и просто нямам място за много от тях. Това са едни от най-ценните ни семейни вещи".

Търгът включва пианото Yamaha на Фил, както и неговия джубокс Wurlitzer, като предметите се продават от базираната в Маями Kodner Auction Gallery. "Page Six" съобщава, че стойността на лота се оценява на 2 987 500 долара до 4 307 200 долара.

Ориана добавя, че пианото Yamaha е било на семейството им и е използвано от Фил, за да научи 22-годишния им син Никълъс да свири. Тя и Фил имат и 18-годишен син Матю. Смята се, че пианото може да се продаде за до 100 000 долара.

Огромна колекция бижута

"Продавам на търг и огромна колекция от Chanel. Когато започнах да колекционирам през 2001 г., бях клиент номер едно на Chanel, като в колекцията ми има повече от 500 чифта обувки Chanel.", споделя още бившата съпруга на Фил Колинс. На търга отиват и дрехи, обувки, ботуши Chanel, както и голяма селекция от бижута Van Cleef and Arpels. Президентът на Kodner Auction Gallery Ръс Коднер заявява: "Този търг е уникална възможност да се придобият някои от най-личните и емблематични предмети от частната колекция на Фил и Ориана Колинс", пише БГНЕС.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нова

    11 0 Отговор
    И той ли е носил 500те чифта обувки?
  • 2 Така е

    19 1 Отговор
    Тази има вид на типичната бръмчалка !Мъжемелачката е свършила кинтите !
  • 3 тази се хвали

    16 0 Отговор
    че парите на бившия и мъж са я направили клиент номер едно на Шанел. Боже прибери си вересиите. Жалко че Фил Колинс я възпява в толкова много от текстовете на песните си.
  • 4 123456

    10 0 Отговор
    Фил , как се обърна живота ! Тая пач а една карфица не е купила сама , ама сега е много ларж да продава - цялата колумбийска фамиля ще изхрани барем 3-4 години с парите от търга.
  • 5 незнайко

    3 0 Отговор
    Безпаричието когато не се работи в края на краищата води до тези търгове ! В това няма нищо нередно ! Да имаш вещ независимо каква но на супер голяма стойност е престиж за БОГАТАШИТЕ ! Те имат пари, но едва ли имат много мъзък който да служи на обществото !!!
  • 6 Така така

    9 0 Отговор
    Той още е жив човека пък тя разпродава. Алчност.