Last news in Fakti

11 Декември, 2023 07:00 4 608 1

Дневен хороскоп за 11.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Обнадеждаващ ден за Девите

Дневен хороскоп за 11.12.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Тежко започвате деня, но с повече упоритост и голяма доза усмивки, ще сложите всичко по местата. Действайте нетрадиционно, бъдете различни.

Телец

Хората около Вас ще Ви създават доста инфарктни ситуации или поне Вие ще ги възприемате така. Всъщност възприятието винаги е лично и е важно да разберете на какво се дължи. Както се казва - Вие сте режисьорът на собствения си филм, имате право да променяте нещата.

Близнаци

Не бързайте прекалено, само ще объркате всичко. В никакъв случай не се доверявайте на слабо познати хора нито за пари, нито за любов, нито за каквото и да е.

Рак

Опитайте да подходите към покупките максимално рационално. Не вярвайте на примамливите предложения преди да сте разбрали за какво точно става въпрос.

Лъв

Ще сте изпълнени с любов към околните и ще се чудите как да им направите живота по-хубав. Не пренебрегвайте творческите си импулси. Може би във Вас се е вселил Коледният дух.

Дева

Определено е обнадеждаващ ден. Вярата, която имате е най-ценният Ви ресурс, не я губете. Именно тя Ви дава сили да продължавате напред. И разбира се - фокусът, второто Ви оръжие. С тези двете - вярата и фокусът, наистина можете да направите невъзможното.

Везни

Определено днес е Важно да се потупате по рамото и да се похвалите за добре свършената работа. Разбира се и да направите нови планове. Сега е моментът да започнете подготовката за следващата година. В старото е зародишът на новото, което идва.

Скорпион

Ако си мислите, че парите могат да решат всичките Ви проблеми, определено сте в грешна посока. Парите са просто показател за Вашето отношение към собствената Ви стойност и за посоката и начина, по който влагате енергията си. Струва си да помислите над това.

Стрелец

Днес представите Ви света и за другите ще са доста идеалистични. Така лесно биха се възползвали от вашето лековерие. Не е ден за сериозни решение или пък даване на обещания.

Козирог

Днес ще преобладава критичността в отношенията, което може да забави всеки един процес. Бъдете по-мили и отзивчиви. Денят не е лош, просто трябва да сте по-внимателни.

Водолей

Жадно ще поглъщате информацията, която долита до ушите Ви. Внимателно се отнасяйте с хладния въздух, знаете какъв е сезонът и какви небезобидни вируси бродят наоколо.

Риби

Успешен момент за внасяне на новаторски идеи и изобретения. Нови финансови постъпления не се предвиждат, така че използвайте разумно наличните.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уникален шеф

    0 0 Отговор
    След като завърших висшето си образование се надявах да си намеря работа по специалността ,защото си въобразявах ,че ще попадна в среда на интелектуалци, в някаква по- елитна среда , но попаднах на лицемерки и вдуличници, оказа, че съм се подвела . В момента работя в най-обикновен фризьорски салон Шефът ни не висшист, но е е уникален човек - интелигентен , ерудиран и одухотворен и за капак аддски талантлив, със "златни ръце" .Направо нямам думи да го опиша !