Last news in Fakti

12 Декември, 2023 12:18 927 1

Крис Рок отказа да бъде водещ на наградите "Златен глобус"

  • крис рок-
  • златен глобус-
  • водещ-
  • отказ

Причините за отказа не се уточняват

Крис Рок отказа да бъде водещ на наградите "Златен глобус" - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Американският комик Крис Рок е отказал ролята на водещ на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус" на 7 януари 2024 г., съобщи Си Ен Ен, позовавайки се на свои източници.

Причините за отказа не се уточняват. Освен Крис Рок, водещи на събитието не са пожелали да бъдат комедийната актриса Али Уонг, актрисите Тина Фей и Ейми Полър, както и актьорите Джейсън Бейтман, Шон Хейс и Уил Арнет.

"Не си струва. Има много политика. Не е лесно, в това вече няма нищо забавно", казват източниците на Си Ен Ен, запознати със ситуацията.

За един начинаещ артист възможността да води наградите "Златен глобус" може да се счита за "шанса на живота", но за една известна личност ролята, която често е свързана с негативна реакция на публиката и изисква подготовка, не оправдава усилията, отбелязват още източниците.

Наградите "Златен глобус", присъждани преди от Асоциацията на чуждестранните преса в Холивуд, която след скандал престана да съществува под това име, в САЩ отстъпват по престиж единствено на "Оскар"-ите.

Отличията ще бъдат раздадени за 81-и път на 7 януари в хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли хилс.

Най-много номинации за наградите "Златен глобус" - девет на брой, получи летният блокбастър "Барби" на режисьорката Грета Гъруиг, следван от биографичната драма "Опенхаймер" на Кристофър Нолан.

В телевизионните категории с най-много номинации е драматичният сериал "Наследници".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крис Рок

    1 0 Отговор
    Отказвам ако там е Уил Смит