Last news in Fakti

15 Декември, 2023 10:45 1 225 8

София Вергара получи ограничителна заповед срещу преследвач, наскоро освободен от затвора

  • софия вергара-
  • ограничителна заповед-
  • преследвач

В съдебните документи мъжът е описан и като "психически неуравновесен"

Актрисата София Вергара получи ограничителна заповед срещу мъж, който твърди, че има "романтични отношения с нея".

Вергара, известна най-вече от сериала "Модерно семейство", миналия месец подаде молба за издаване на заповедта за себе си и за сина си Маноло, след като по нейни думи 34-годишният Грегъри Аарон Браун, когото лично не познава, многократно е нахлувал в дома ѝ в Лос Анджелис, съобщава Sky News.

Но не само това е причината Браун да стои далеч от нея. Той бе осъден за вандализъм през 2021 г., тъй като нахлул в дома на актрисата. Тогава му бе наложена присъда от 32 месеца затвор. В съдебните документи, изнесени за медията, обаче се споменава, че Грегъри е бил освободен предсрочно от затвора. След като го пуснали на свобода, той е отишъл в близост до дома на София, и е изкрещял, че тя е "негова".

В тези документи е посочено също, че мъжът е пращал "притеснителни писма" до нея, в които описва желанието си да я намери и да бъдат заедно. "Той започна да ме преследва и тормози, което е наистина обезпокоително и дразнещо", бе заявила за предишните случаи тя, припомня dir.bg. "Продължаващото агресивно и тормозещо поведение и съобщения на Браун са изключително притеснителни и ми причиняват постоянна тревога и емоционален стрес."

Актрисата коментира също, че се страхува за личната си безопасност и тази на хората около себе си, като определи поведението на бившия затворник като "изключително плашещо". А в съдебните документи Браун е описан и като "психически неуравновесен". "Той заблудено вярва, че я познава лично и има романтични и семейни отношения с нея, което не е така", е посочено още в документите, както и че според него актрисата му "принадлежи". "Браун представлява реална заплаха от насилие и опасност за нея", казват адвокатите на Вергара.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ааа...

    7 0 Отговор
    Ясно ! Иначе , кой ще гони такъв дърт крокозъбел , ако не е излязъл от затвора?!
  • 2 Освалдо Риос

    4 0 Отговор
    В затвора обръщат резбата и започват да се заглеждат по мъжки момичета. Като кокошките и петлите, като не ги изкарваш на слънце и има дефицит на витамин Д, петлите престават да пеят, а кокошките се еманципират.
  • 3 Варненски Моряк

    0 0 Отговор
    Аз искам НЕограничителна заповед към авторката на статията:)

    Коментиран от #5

  • 4 Aлфа Bълкът

    2 0 Отговор
    Ей-ей-рон щом му е второто име значи е евреин и с тая фамилия Браун значи е мургав.
    Мургав евреин ще да е тоя🤔
  • 5 Aлфа Bълкът

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Варненски Моряк":

    Вчера гледах в туба "Ти (не) си бащата".
    Една 30г оправила две старчета на по 65г и те спориха кой е бащата 😂.

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Варненски Моряк

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Aлфа Bълкът":

    Авторката на статията не е за 65годишни старчета!на нея и трябва потентен Варненски Моряк:)
  • 8 Ти да видиш

    0 0 Отговор
    Абе тоа затворник що не си купи пластмасова секс кукла? Разликата е минимална!