Last news in Fakti

19 Декември, 2023 07:00 4 027 0

Дневен хороскоп за 19.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко меланхоличен ден за Овните

Дневен хороскоп за 19.12.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко меланхоличен ден. Сигурно ще се чувствате неразбрани и отхвърлени. Не си позволявайте подобни чувства, още повече, че са неоправдани.

Телец

Студеното време може да Ви откаже от разходки, но излезте поне за малко да подишате свеж въздух. Днес е ден за изненади. Да очакваш неочакваното е оксиморон, но всъщност това е - просто приемайте нещата без оценки.

Близнаци

Всичко, което сте Вие, е резултат от Вашето мислене. Това, което мислите, в това се превръщате. Бъдете внимателни в мислите си.

Рак

Може да демонстрирате ерудиция и философския си поглед върху нещата. Все пак гледайте да не станете твърде отегчителни за околните.

Лъв

Натрупаното напрежението сякаш се полепва по всичко наоколо. Нищо чудно и компютърът Ви да се бъгне. Насочете страстта си към поизостаналото.

Дева

Нищо чудно да сте недоспали, но така е като превръщате деня в нощ. Има толкова неща,които ви вълнуват, че 24-часа са Ви крайно недостатъчни.

Везни

Ще се чудите какво им е станало на всички, та се мотаят неориентирано, при положение, че сте затрупани с работа. Може би само така Ви се струва.

Скорпион

Хубаво е да обърнете по-голямо внимание на хората, които обичате. Кажете онова, които мислите, че знаят, но си ги спестявате, например - обичам те.

Стрелец

Не е най-розовият Ви ден. Ще се наложи да разрешите някои наболели проблеми. Не се отказвайте от целта си само защото наближават празници.

Козирог

Ще имате толкова неща за вършене, че няма да знаете откъде да ги подхванете. Започнете ги едно по едно и не се разсейвайте. Не забравяйте, че не е страшно да помолите за помощ.

Водолей

Най-добре днес да не мислите много за пари, защото ще Ви подтиска. Радвайте се на това, което имате и ще си дадете, че парите далеч не са всичко.

Риби

Убедително ще говорите на околните за нещата, които Ви вълнуват и лесно можете да си намерите съмишленици. Внимавайте само с тези, които Ви ласкаят твърде много.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА