Last news in Fakti

24 Декември, 2023 11:58 3 076 7

Дъщерята на Джуд Лоу порасна и показа провокативна визия (СНИМКИ)

  • джуд лоу-
  • дъщеря-
  • мода-
  • визия-
  • външен вид-
  • айрис лоу

Айрис Лоу присъства на награда церемония за модни постижения

Дъщерята на Джуд Лоу порасна и показа провокативна визия (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джуд Лоу има красива и пораснала дъщеря - Айрис, която прикова вниманието по-рано този месец, като се появи на наградите за мода в "Royal Albert Hall". Тогава Айрис носеше черен изрязан топ - проектиран от Вивиън Уестууд, за "Glamour", на който беше изписана думата "SEX". Думата беше оформена от кости, които бяха прикрепени към блузата с малки верижки.

Айрис съчета горната част на тоалета с виненочервена макси пола с ниска талия. Дъщерята на Джуд и Сейди Фрост допълни външния вид с обеци от бяло злато от "Дейвид Юрман", пише dir.bg.

Подобно на своята кръстница Кейт Мос, Айрис се е появявала на много подиуми за много дизайнери като Версаче, Мисони и Роберто Кавали.

"Модата е нещо, от което винаги съм се интересувала изключително много, откакто бях по-млада, и е важна част от семейството ми", каза Айрис пред британския Vogue през 2020 г. "Баща ми винаги насърчаваше мен и моите братя и сестри да изразяваме себе си чрез нашите дрехи и изберем това, което ни хареса", допълни тя.

През 2017 г. тя беше обявена за посланик на "Burberry Beauty", както и на "Dior Beauty" в Обединеното кралство през 2021 г.

Айрис също участва в минисериала на Hulu от 2022 г., "Pistol", както и във филма от 2021 г., "I've Been Trying to Tell You".

През 2021 г. тя разкри, че получава страхотни съвети от баща си за актьорската професия.

"Репетирам за прослушвания с баща ми. Той ми дава страхотни съвети", каза тя пред "Evening Standard" по това време. "Но най-вече съм възпитавана в ценности като това винаги да бъда учтива, да идвам навреме, да бъда внимателна, да работя наистина усилено".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сечко

    12 0 Отговор
    До автора. Каква част от облеклото написано на Български е топ (“ носеше черен изрязан топ)?
    Ако не зная Английски, как ще разбера за какво става дума? Благодаря.
  • 3 !!!

    9 2 Отговор
    Баща ѝ беше безумно красив като млад (Талантливият мистър Рипли) и др. А тя е меко казано "нищо особено".

    Коментиран от #7

  • 4 кастроли

    2 6 Отговор
    Топ,оръдие,пушка,няма значка. Важното е,че момето е много шест и още ще се разкрасява,като пораства на години. Джъд Лоу трябва да се радва!
  • 5 РЕАЛИСТ

    5 0 Отговор
    Джуд Лоу винаги го свързвам с ролята на Василий Зайцев, снайпериста.
  • 6 Не се казва

    5 4 Отговор
    "нищо особено", направо е грозна.
  • 7 Сечко

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "!!!":

    Много го харесвам в “Алфи”