Last news in Fakti

31 Декември, 2023 09:49 1 249 2

Най-скандалните истории на звездите през 2023 г.

  • звезди-
  • скандали-
  • 2023 г.-
  • бритни спиърс-
  • тото от скандау-
  • тити папазов

По света и у нас

Най-скандалните истории на звездите през 2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

Както сред световноизвестните имена, така и сред някои от най-популярните лица у нас, имаше представители, които се оказаха в центъра на грандиозни скандали. Мнозина бяха посочени като извършители на тежки престъпления, които буквално сринаха не само реномето, но и живота им. Други все още очакват своята присъда - както от съда, така и от обществото, пише dir.bg.

Обвиненията срещу Лизо

Закръглената изпълнителка беше едно от лицата на т.нар. "body possitivity", които насърчаваха хората като нея да се научат да обичат формите и извивките си и да не обръщат внимание на злостните коментари, които се отправят по техен адрес.

Е, оказа се, че това е било лицето на Лизо само за широката общественост, а зад кулисите тя се манифестира като токсичен човек. Това стана ясно, след като няколко от бившите ѝ танцьорки заведоха дело срещу нея, обвинявайки я, че публично е коментирала теглото им, принуждавала ги е да опипват гол мъж в стриптийз бар, без тяхно съгласие и се е държала враждебно. Самата тя отрече твърденията по свой адрес и обяви, че "не е злодеят, който описват" и няма подобни черти в характера си.

Разкритието на Джейда, че с Уил са разделени от 6 години

Семейството на Уил и Джейда беше едно от иконичните в Холивуд. Успяха да задържат брака си години наред, нещо, което не се случва особено често в актьорските среди. Двамата използваха всяка публична възможност, за да споделят колко много се обичат и как, въпреки че са имали проблеми, съумяват да ги изгладят и да продължат напред.

Всичко изглеждаше идилично до прословутия шамар, който Уил удари на комика Крис Рок по време на церемонията по връчването на наградите "Оскар". Напрежението в актьора беше видимо, още повече, че преди време жена му публично призна пред него и пред света, че е имала връзка с приятеля на децата им Огъст Алсина.

Аферата и шамарът обаче не бяха най-шокиращото. Черешката на тортата беше признанието на Джейда, което тя направи покрай промотирането на мемоарите си, че от шест години двамата с Уил не живеят заедно и на практика са разведени, без да са подписвали документите, за да го узаконят. Това определено не беше информация, която някой беше очаквал, още повече, че тя призна как двамата са го раздавали щастливо семейство, тъй като не са знаели как да го представят на света. Актрисата все пак обясни, че двамата работят върху отношенията си и нищо чудно в бъдеще отново да усетят нуждата да бъдат съпруг и съпруга.

Признанието на Бритни, че е правила аборт от Джъстин Тимбърлейк

В последните години поп принцесата преживя множество психически сривове. След като най-накрая се освободи от попечителството на баща си, тя реши да издаде биографична книга, в която да разкрие всички тайни в живота си и най-вече да коментира множеството слухове, които се носят за личността ѝ.

Освен че призна как е изневерила на голямата си любов Джъстин Тимбърлейк с хореографа Уейд Робсън, тя направи и шокиращото разкритие, че през 2000 г. е направила аборт от певеца, тъй като той не се чувствал готов да бъде баща толкова млад. "Беше изненада, но за мен не беше трагедия. Обичах Джъстин толкова много. Винаги съм искала един ден да имаме семейство. Това просто щеше да е много по-рано, отколкото очаквах", пише в мемоарите си, обяснявайки, че по това време двамата са били на 19 години.

Най-скандалните истории на звездите през 2023 г.
Снимкa: Shutterstock

Дани Мастерсън получи 30 години в затвора за изнасилване

Актьорът, превърнал се в звезда с комедийния сериал "Шеметни години", в който си партнира с Аштън Кътчър и Мила Кунис, получи присъда от 30 години затвор, след като беше признат за виновен по обвинение в изнасилване на две жени.

Въпреки че три жени разкриха, че са били дрогирани и насилени в дома на Дани в Бевърли Хилс в периода между 2001 и 2003 г., само две от тях успяха да докажат твърденията си. Пред съда те обясниха, че са повдигнали обвинения срещу Мастерсън едва през 2017 г., тъй като преди това са били заплашвани и тормозени да мълчат от Сциентоложката църква, към която всички принадлежат. Именно там Дани ги е срещнал, тъй като той е един от най-дългогодишните ѝ членове, наред с други големи холивудски имена като Том Круз, Джон Траволта и др.

Актьорът получи обвинение едва през 2020 г., след 3-годишно разследване. Предполага се, че това не са единствените му жертви, но при другите потърпевши не са били събрани достатъчно доказателства, за да му бъдат повдигнати нови обвинения.

Малко след обявяването на присъдата, съпругата на Дани - Божу Филипс, подаде молба за развод.

Шон "Диди" Комбс с обвинения за изнасилване

В последните години обвиненията в сексуално посегателство валят едно след друго, като в центъра на скандала се оказват някои от най-популярните мъже в развлекателната индустрия. Хип хоп изпълнителят Пи Диди също беше обвинен, при това не от някоя незнайна фенка, а от бившата си приятелка Каси. Певицата даде Диди под съд за 30 млн. долара, обвинявайки го в тормоз и изнасилване. Тя обяви, че в продължение на цяло десетилетие, докато са били заедно, той я е малтретирал и насилвал. Повече детайли обаче не бяха разкрити, тъй като се оказа, че адвокатите на двамата са се договорили и Каси е бил обезщетена.

Драмата за Диди обаче не приключи с Каси. След нея, друго момиче също го обвини в изнасилване, споделяйки, че той и още двама негови приятели са я нападнали, когато е била на 17 години.

... също и Ръсел Бранд

Една след друга на бял свят се появяват жени, твърдящи, че преди години са били жертви на комика, който ги е насилил сексуално. Преди няколко месеца стана ясно, че британската полиция е започнала разследване след публикации в медиите, в които дамите разказват за кошмара, който са преживели. Според публикациите посегателствата са се случили между 2006 г. и 2013 г. малко след това започнаха да излизат нови и нови потърпевши, всички посочвайки Ръсел Бранд като насилник, който се е възползвал от тях. Британецът вече е дал показания пред разследващите, обяснявайки, че всичко това е "координирана атака" заради всичко, което казва в канала си в YouTube.

Бекъмови разказаха за изневярата, любовницата отвърна на удара

Мнозина бяха забравили част от скандалите, в които се забъркваше семейство Бекъм през годините, най-вече Дейвид. Те обаче припомниха на публиката част от тях в документален филм за футболиста, в който двамата с Виктория проговарят по теми, които дълги години избягваха да засягат. Една от тях беше предполагаемата изневяра, в която Дейвид беше уличен, докато играеше за "Реал" Мадрид. Тогава той предпочете да запази мълчание и само любовницата му Ребека Лус даде няколко интервюта, които имаха за цел да я защитят.

Е, тази година името ѝ отново стана тема на разговор, след като Дейвид обясни за случая, без обаче да признава, че е изневерил на Виктория. Така Лус отново беше посочена като лъжкиня, твърдение, което я провокира отново да застане пред медиите. Тя обясни, че поведението на Дейвид не е било мъжкарско, представяйки ситуацията така все едно тя лъже. Нидерландката за пореден път потвърди, че двамата са имали кратка връзка и че Бекъм е трябвало да застане като мъж и да признае всичко, а не да се прави на жертва.

Най-скандалните истории на звездите през 2023 г.
Снимка: БГНЕС

Кои се оказаха "расистите" в британското кралско семейство?

Всички, които с интерес проследиха скандалите, които предизвикаха Меган и Хари покрай раздялата си с Кралското семейство и последвалите им изцепки, с цел популярност, предизвикване на симпатия и най-вече монетизиране на всичките им начинания, помнят откровеното интервю на херцозите на Съсекс с Опра Уинфри, в което разказаха за несгодите, които са преживели като кралски особи. Един от акцентите беше свързан с признание на Меган, че член на британската монархия е попитал какъв ще бъде цветът на кожата на сина им Арчи, което хвърли в смут и почуда тв водещата. Впоследствие се оказа, че хората са били двама.

Откакто това разкритие беше споделено, целият свят тръпнеше в очакване да разбере кои са расистите в кралското семейство, въпреки че Хари се опита да омекоти ситуацията, заявявайки, че те не са твърдели подобно нещо, а всичко е измислица на медиите.

Съвсем наскоро обаче имената на двамата "виновници" бяха разкрити - крал Чарлз и Катрин. Това стана ясно от нидерландското издание на книгата "Endgame" на британския журналист Омид Скоби, където по случайност се оказаха публикувани имената им, независимо че авторът беше заявил, че те не фигурират в творбата му. Тиражът в Нидерландия моментално беше изтеглен от пазара, след като стана ясен "малкият" гаф, но Катрин и Чарлз вече бяха посочени. Пред британското общество това стана ясно благодарение на журналиста Пиърс Морган, който единствен се осмели да заяви, че сънародниците му трябва да знаят, щом нидерландците го знаят и че не вярва, че в кралското семейство са расисти.

Тото и Тити - жертвите на "кенсъл" културата

Интервю на баскетболния треньор Тити Папазов се оказа клечката, която подпали грандиозен пожар и стана причина както той, така и популярният рапър и водещ на подкаста "При Тото" - Йонислав Йотов-Тото, да станат жертви на "кенсъл" културата. Освен че получиха солидна доза хейт в мрежата, хип-хопърът беше изоставен от един от големите си спонсори, а YouTube свали цялото му съдържание от платформата си.

Причината беше интервю, в което Папазов разказва през смях история как, за да накаже свое бивше гадже, което му е изневерило, е обръснал косата ѝ. Екипът на подкаста явно също много е харесал историята и е решил, че тя ще генерира още повече гледания на канала, като дори я извади в отделен мини-клип.

Всичко мина без последствия, до момента, в който една друга, зловеща история, не предизвика гнева на цяла България - обезобразената с макетно ножче Дебора от Стара Загора. Тогава потребители си припомниха интервюто на Тити. Последваха жалби и оплаквания.

Въпреки че и двамата се извиниха, това не помогна много. Рапърът дълго време остана в "карцера". Неотдавна отново се върна с подкаста си, но интервюто с Тити вече не фигурираше.

Най-скандалните истории на звездите през 2023 г.
Снимка: Интернет


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    3 0 Отговор
    ??????????.. пфу
    съобщи агенция Синхуа, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.цитирана от Асошиейтед прес.
  • 2 ами,

    3 0 Отговор
    Никой от изброените не ме интересува.