Last news in Fakti

16 Януари, 2024 07:00 3 983 0

Дневен хороскоп за 16.01.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят не е подходящ за нови начинания за Телците

Дневен хороскоп за 16.01.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Способността ви да съчувствате ви позволява по-добре да разбирате другите. Можете да се потопите в чувствата и преживяванията на хората около вас и напълно квалифицирано да им помогнете, защото сте прекрасни психолози.

Телец

Денят не е подходящ за нови начинания, но затова пък е достатъчно енергичен и подходящ за справяне с хаоса и вътрешното напрежение. Понякога една разходка на чист въздух може да направи чудеса.

Близнаци

Никога не пренебрегвайте добрите съвети. Пазете ги за по-специални случаи. Днес обаче случат не е такъв, възползвайте се мигновено от съвета, който ще ви дадат, ще ви е от полза.

Рак

Днес не е най-подходящият момент да обсъждате чувствата си с други хора, особено с не добре познати. По-добре си останете сами, ако имате такива намерения.

Лъв

Визия и практичност ще имате днес, а това е много силна комбинация. С лекота ще съумеете да реализирате плановете си. Най-важното - не се бавете и не анализирайте прекалено.

Дева

Не бъдете като фурнаджийски лопати. Не правете нещо само, за да се харесате на някой друг. Имате много неща за казване, но внимавайте как точно ще го направите.

Везни

Ще получите емоционална подкрепа от хората, с които си пратнирате. Само недейте да театралничите прекалено и да влизате в спор заради самия спор. Щадете нервите и на другите.

Скорпион

Самосъжалението и самообвиненията само отслабват вътрешната Ви сила. Има много, за което можете да се гордеете и с което да се похвалите. Просто не се сравнявайте и най-важното - не се опитвайте да контролирате всичко и всички.

Стрелец

Неудачните занимания и безсмислените удоволствия могат просто да отнемат от енергията Ви. А всъщност това е всичко, с което разполагате за добро или за лошо. Давайте си сметка в какво влагате силите си.

Козирог

Ден, в който трябва да поставите нещата ребром и да решите всичко. Удачно е да поразчистите всичко излишно, ще се почувствате в страхотна форма, а и ще поосвободите място за нови неща.

Водолей

Не си струва да се срещате с хора, които не Ви харесват, това си е чисто и просто мазохизъм. Винаги има начин да реорганизирате нещата, вие сте изобретателни, ще намерите как.

Риби

Щастието ви е около вас, така че не тръгвайте да го търсите през девет земи в десета, а просто се огледайте. Хубаво е да направите мил жест за човека, когото обичате.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА