Last news in Fakti

15 Януари, 2024 08:00 4 585 24

Зърненият бос Светослав Илчовски тунингова своето Lamborghini Revuelto за $50 000 СНИМКИ

  • светослав илчовски-
  • румъния-
  • германия-
  • втомобил-
  • тунинг

Бизнесменът изнесе бизнеса си в Румъния преди три години

Зърненият бос Светослав Илчовски тунингова своето Lamborghini Revuelto за $50 000 СНИМКИ - 1
Снимка: БГНЕС

Зърненият бос Светослав Илчовски е тунинговал в Германия купето на своето Lamborghini Revuelto с въглеродни влакна, пише Narod.bg.

Бизнесменът, който нашумя с конфликта си с пилешкия бос от "Градус" Иван Ангелов , а преди три години изнесе цялата си дейност в Румъния, е платил за екстрата 50 000 долара, пише медиата.:

"Всеки компонент е щателно изработен от висококачествени предварително импрегнирани въглеродни влакна, осигуряващи изключителна здравина, лека конструкция и превъзходно покритие.

Предните решетки не само подобряват агресивния вид на автомобила, но и оптимизират въздушния поток за подобрена аеродинамика. Страничните панели излъчват усещане за сила и присъствие, докато перките на задния дифузьор и тунелът създават поразително визуално въздействие, което е синоним на безпогрешния дизайнерски език на Lamborghini”, заявяват от германската тунинг компания DMC.

Зърненият бос Светослав Илчовски тунингова своето Lamborghini Revuelto за  000 СНИМКИ
Снимка: Narod.bg

В началото на 2021 г. Светослав Илчовски обяви, че продава стопанството си. Междувременно той премества бизнеса в Румъния, където придоби 10 000 хектара земеделска земя.

„Земеделието в Румъния е много по-опростено. Бизнес тук се прави по-лесно от всяка гледна точка. В Румъния се работи с арендни договори, които са фиксирани в пшеница и заверката на договорите става по решение на кметството.

Кметът ги заверява, не даваш пари за нотариални такси, няма излишни действия и разходи. При условие, че пшеницата е по-евтина – плащаш по-малко, ако е по-скъпа – обратното. Арендите са фиксирани в пшеница и са много по-евтини от спекулативните в България“, сподели тогава бизнесменът, припомня Narod.bg.

Зърненият бос Светослав Илчовски тунингова своето Lamborghini Revuelto за  000 СНИМКИ
Снимка: Narod.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    19 3 Отговор
    Дреме ми на зърната!
  • 2 комунист

    44 7 Отговор
    Най върлите комунисти станаха най върли капиталисти
  • 3 няма такава .....

    62 3 Отговор
    Парадокс ! В ЕС фермирите стачкуват а у нас тунинговат Lamborghini .
  • 4 БеГемот

    23 1 Отговор
    Ей ,такива новини ма радват саабалям мене!Като бях юнуша бледен презирах такива хора ...сега им се възхищавам...както е казало едно пиянде:ако на двайсет години не си комунист значи нямаш сърце ,ако на четиридесет си пак комунист значи нямаш акъл хаххах...ааз вече пръщя от акъл хахаха...
  • 5 онгомбо

    17 3 Отговор
    сигурно е бил истинал защото здравата е кихал за да стигне дотук
  • 6 Бате Венци от Славия - сикаджията

    36 3 Отговор
    Типично Български простащини и малоумщини. От подобни "новини" човек може да си извади заключение за интелекта на нацията.
  • 7 Мдааа

    38 6 Отговор
    Такива са всички бизнесменчета на Боко Тиквата - селски мутри, дето не могат да си напишат името без поне 2 правописни грешки.
  • 8 Дядо Йоцо гледа

    25 2 Отговор
    Този краде кога се най крадеше ,кога беха мътните времена ,САПАРД и сие кога беше ! Цяла армия има от машини ,гледал съм му комбайните кога жънеха небето с пепел засенчваха ,земята трепереше !
    А в Румъния всичко е по добре, не е шантав той знае къде е лесното !
  • 9 Селянин

    29 4 Отговор
    И после реват за помощи от държавата и увеличаване на субсидиите
  • 10 Браво Светльо

    13 9 Отговор
    Имаш пари, угаждаш си. В Румъния никой не репресира бизнеса .
  • 11 ЕВРОНЮЗ

    24 3 Отговор
    Какъв бос е тоя.??? Най обикновен комплексар. Да автомобила е хубав, но би изглеждал по добре със спортист или манекенка вътре. От агробизнесът хората карат трактори и цялата му фамилия гази из нивите. Жалко е че медиите ги лансират като нещо в обществото а децата им се кефят и мечтаят да са като тях а не да работят

    Коментиран от #15

  • 12 И утре

    23 3 Отговор
    Всички зърнари с трактори на протест за повече пари
  • 13 Парадокса

    21 1 Отговор
    че плачат за субсидии, помощи грантове... и ги получават.
    А си е най обикновен бандит.
  • 14 иди ми дойди ми

    9 0 Отговор
    Народът на БеГе-то да е с "Ламборгини"-та всъде!
  • 15 замислен

    6 9 Отговор

    До коментар #11 от "ЕВРОНЮЗ":

    Има една подробност, един нов комбаин на този струва повече от ламборгинито му или някое бентли, а той няма само един комбаийн отделно тракторите също не са евтини. Този работи и изкарва, не виждам защо е пробем да си позволи такъв автомобил. Изкарването на пари не е привилегия на жълтопаветниците да знаете.

    Коментиран от #19

  • 16 Пилето

    12 2 Отговор
    Да чуя какви данъци е платил за 2022 и след три месеца за 2023 година! Тоя поне си изкарва парите в Румъния. Дай боже тук д аги харчи.
  • 17 плюс минус

    10 1 Отговор
    По тази причина хем премахнаха ДДС-то на хляба, хем той, хлябът, редовно поскъпва.
  • 18 Обикновен българин

    12 3 Отговор
    Реваха, обясняваха по медии как сектора им има нужда от подкрепа и помощ, а то било защото трябвало да си тунинговат лъчените авномобили. Гнусно племе сме ей, алчно!
  • 19 ЕВРОНЮЗ

    12 1 Отговор

    До коментар #15 от "замислен":

    Сигурен съм че комбайните струват много повече, но не ги е купувал постепенно след реализирането на печалба а вследствие на някаква измама. Знам от опит как и на кого се позволява. Познавам в Сицилия стопани ( там не им казват босове или бизнесмени ) които имат плантации от портокали и маслини хиляди декари с по 5/6 000 дръвчета, никой няма луксозен автомобил. Карат старите Панди или трактора. Децата им работят с тях на полето. Това е основния проблем на българина като се види с пари да смени жената, да купи нова кола. От тия хора зависи подема на държавата, но те нямат държавно мислене. Мислят за чарвото си.

    Коментиран от #20

  • 20 замислен

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "ЕВРОНЮЗ":

    И тук от плодове не се печели да знаеш. Само виж колко изкупуват ябълките и черешите от градините - понякога 20-30 стотинки на килограм нищо че в магазина са 3-7 лева, хем че плодовете си искат доста ръчен труд. Просто има култури от които се печели и такива от които не се печели това е, ако не дадеш половин милион за трактор и около милион за комбайна и нямаш собствен силоз който е няколко десетки милиона и тук ще ти се наложи да караш фиат уно от 80-те. В случая този се изкара най-репресирания зърнопроизводител и не би трябвало да са му позволявали да прави измами, наговори куп глупости и сега е земеделец но в Румъния, и там ли прави далавери? Отделно субсидиите тук са няколко пъти по-ниски от тези в ЕС. Или като не живееш в София нямаш право да печелиш добре?
  • 21 зевзек

    1 1 Отговор
    печелят от това, че са ниски рентите, и собствениците не се интересуват, на Запад всяко парче земя си има собственик, който се грижи за него, и си получава субсидиите, тук е пустош след комунизма, плюс това, в Южна България, всяка година земята става по непроизводителна, представя се за политически репресиран, а всъщност се е преместил за да продължи да печели пари, по неговия си начин, преди хубавите коли бяха в мутрите, и целия бизнес беше при тях, сега са при лихварите, и зърнарите
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Илчовси да са уграмоти

    0 0 Отговор
    Всеки селски кмет и тук може да зАверява не само АРЕНДНИ а ВСЯКАКВИ ДОГОВОРИ И ДОКУМЕНТИ.НЕЗНАНИЕТО МУ Е ЛОГИПНО ШОТО ТОЙ Е ПРОСТО СЛУГА НА ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ ......И НИИИИИКАЙЪВ БИЗНЕС НЕ Е ИЗНЕСЪЛ ОТ ТУК ПРОСТО ДАГАН СЛИЖИ НА ТУКАШНИТЕ ЗЕМИ НОВ СЛУГА ЗА ЛИЦЕ А ИЛЧО ГО КОМАНДИРОВА НАВЪН ЧЕ МНОГО ПРИКАЗВА.....
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.