Last news in Fakti

18 Януари, 2024 16:19 1 825 3

Ирина Шейк на вечеря с Том Брейди - отново ли са заедно? (СНИМКА)

  • ирина шейк-
  • том брейди-
  • вечеря-
  • отново заедно

Според слуховете влюбените са напуснали заведението заедно

Ирина Шейк и Том Брейди отново са забелязани заедно. Руската супермоделка и американският спортист прекараха вечерта в ресторант Brasserie Fouquet в Ню Йорк, съобщава TMZ, цитиран от БГНЕС.

Двойката, за която се смята, че има връзка от миналото лято, е прекарала около два часа в заведението, но без да демонстрират близост.

Свидетели на срещата на Ирина и Том разказаха, че бившият съпруг на Жизел Бюндхен избрал бургер от менюто на ресторанта и споделил с моделката колко е вкусен. Според слуховете влюбените са напуснали заведението заедно, а Брейди е платил сметката.

Ирина Шейк, която наскоро отпразнува 38-ия си рожден ден в компанията на Емили Ратайковски и Стела Максуел, преди няколко месеца започна афера с 46-годишния Том Брейди. Двойката многократно бе виждана заедно на срещи или публични събития, но не коментира връзката си.

Руският модел преди няколко години се раздели с актьора Брадли Купър, от когото има дъщеря Лиа, а Том Брейди се разведе с Жизел Бюндхен миналата година и оттогава му се приписват няколко афери - включително с Ким Кардашян, която по-рано заяви че Шейк „прибира“ мъжете си.

Онзи ден Ирина беше забелязана да се разхожда из Ню Йорк с майка си Олга, която често посещава модела в САЩ, и дъщеря ѝ Лия. По-рано 6- годишното момиченце направи първия си социален дебют: тя се разходи по червения килим с баща си Брадли Купър и, разбира се, засенчи него и всички останали звезди на събитието.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калпазанин

    4 0 Отговор
    Ееееей тва ми беше чак голем дерт, да идеш на ресторант да ядеш бургер, ми гладни са били бре
    След тоя бойкот и на макдоналдс последно време и не само, бургерите се нуждаят и от реклама, по точно скрита реклама да си тровят малоумниците децата
  • 2 AMAH OT ИДИOTИ

    2 0 Отговор
    ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКИЯТ ПРОБЛЕМ НА ОCKOTЯЛОТО НИ ОТЕЧЕСТВО !
  • 3 Хамбзъ

    1 0 Отговор
    И Фатима закусва с Мемед понички с домашно козе сирене. Дали и те са заедно, а???