Last news in Fakti

25 Януари, 2024 16:19 1 255 2

Бившата на Кание Уест твърди, че живее с призрак

  • джулия фокс-
  • модел-
  • призрак-
  • свръхестествени сили

Джулия Фокс заяви още, че призракът, чието име е Красота, бди над нея и сина й

Бившата на Кание Уест твърди, че живее с призрак - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бившата приятелка на Кание Уест моделът Джулия Фокс разкри, че не само вярва в духове, но и има един в дома си. Тя обясни, че когато е обмисляла дали да купи новата си къща, е усетила, че има свръхестествени сили там, съобщи тя в интервю с Vulture.

"Имаше цял олтар посветен на духа, който живее в дома.", споделя тя за първия път, в който е посетила мазето на къщата." Тя разказва, че дори преди това е знаела, че там има свръхестествен обитател, защото всеки път щом е била в къщата, изживяването е било магическо, мистично и по случайност - винаги по време на пълнолуние.

"Вярвам в други измерения", допълни тя. Моделът заяви, че призракът, чието име е Красота, бди над нея и сина ѝ. "Тя е господарката на дома", обясни Фокс.

Животът привидно имитира изкуството, защото Фокс беше в Парк Сити тази седмица за филмовия фестивал Сънданс, за да рекламира новия си филм "Присъствие". Той е с участието на Фокс и Луси Лиу и проследява семейство, което се мести в нов дом, в който живеят свръхестествени същества, пише още "24 часа".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    3 1 Отговор
    Шмрък шмрък, фафли ми е сар и гуспудар.
  • 2 Филмотека

    0 0 Отговор
    Да не земе от добър дух , да стане зъл и да ги изгори.