Last news in Fakti

1 Април, 2024 13:57 1 038 10

Бодигард на Елвис Пресли твърди, че призракът му витае на специално място

  • елвис пресли-
  • призрак-
  • дух-
  • лас вегас

Доведеният брат на Краля на рокендрола разказва, че си комуникира с призрака на Елвис

Бодигард на Елвис Пресли твърди, че призракът му витае на специално място - 1
Снимка: Shutterstock

Покойната рок легенда Елвис Пресли от дълги години не е сред живите, но призракът му все още не иска да напусне този свят. Оказва се, че духът на изпълнителя и до ден днешен витае в залата, където е свирил в Лас Вегас, казва неговият доведен брат, цитиран от Daily Star.

Дейвид Стенли твърди, че призракът е активен в бившия хотел Интернационал, където той е живял през 70-те години. Дейвид, който е работил и като бодигард на Елвис до смъртта му през 1977 г., говори по време на шоу в The Westgate Las Vegas.

Той каза: „Живея в прекрасен апартамент тук и понякога казвам на глас: „Елвис, какво става, човече? Говори с мен. Веднъж като го казах, светна лампата. Станах и изключих ключа. Опитах отново – „Елвис, хайде, покажи се.“ Включи се отново. Така че тези неща се случват често. Усещам присъствието му и енергията на духа на Елвис тук”, твърди Дейвид, цитиран от "Телеграф".

Стенли често си позволява да говори за Елвис, което предизвиква проблеми между него и други членове на семейството на Краля на рокендрола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алф

    0 1 Отговор
    Майтап бе, Уили!

    Честит Първи Април.
  • 2 Вуте

    1 1 Отговор
    Да, рок легенда. Кралят на рока. 47 години след смъртта му, Елвис Пресли е жив.
  • 3 8001

    0 1 Отговор
    Елвис Пресли, велика личност. Подаряваше Кадилаци на ляво, на дясно. Наркотиците го погубиха.
  • 4 Достоверно

    4 1 Отговор
    Такъи щуротии пишете напоследък, че туй ще ви излезе най-достоверната новина
  • 5 Оги

    0 1 Отговор
    Стенли, просто увеличи малко дозата халоперидол и призраците ще изчезнат, обещавам ти.
  • 6 Баце

    2 0 Отговор
    Краля не е мъртъв,само е остарял доста и живее в Бразилия от както уж са го погребали.
  • 7 Соваж бейби

    1 3 Отговор
    Пълни глупости,търсят сензация за туристи или просто парична печалба и напомняне за този хотел.Съществуват много такива места с разни призраци и после се стичат хора на посещения там.Учените са доказали душата си заминава дали след 40 дни или 2 дни ,седмица не е ясно но си заминава.Другите контакти на фантоми които се представят от името на починал човек са фантоми и полтъргайст така се закачат за някой обсебват,обладават ...понеже нямат право насилствено да тероризират човеците ,трябва доброволен контакт.Със обладаните предмети е същото...
  • 8 Кралят е жив!

    0 2 Отговор
    Живее в Елхово!
  • 9 Призрак

    1 1 Отговор
    Съвсем се обърках какво очакват от мене! Църквата на едно място казва , че съм умрял 40 дена , след като съм умрял!? На друго казва , че ще ме съдят , след като възкръсна в сетния ден ! На трето място място твърди , че вече съм или в рая , или в ада ! И след като трябва да търча като луд между земята и небето за да им угаждам , на всичкото отгоре очакват да обсебвам невинни души , за да може църковните служители да си вдигат имиджа , като вдигат страхотна пушилка с кандила и свещи около обсебения. Естествено , кашлям , кихам , и изчезвам , защото не се търпи тая смрад. А те лъжат глупаците , че е заради техните рецитаци и кандилата. На края се ядосах и обсебих папата , ма много зор видех докато изгоних един навлек , който все крещеше , че той бил Велзевул , и папата бил негов по право. Нема такива филми бате , бех чеинчаджия когато бях жив. , да си гледал!
  • 10 И аз усещам,

    1 1 Отговор
    Как един тарикат прави пари от измишльотини!